Motivul pentru care a ajuns Alexandru Arsinel la caminul de batrani. Fiul actorului a facut anuntul

Cristian, baiatul cel mic al lui Alexandru Arsinel, a confirmai informatia conform careia cunoscutul actor a fost internat intr-un camin pentru varstnici.

Actorul Alexandru Arsinel a fost internat intr-un camin de batrani, dupa ce a avut mai multe probleme de sanatate in ultima perioada.

Publicitate

Fiul sau, Cristian Arsinel, a oferit detalii privind starea actorului, sustinand ca mental este bine, insa nu si fizic.

”Este internat, insa nu este vorba despre starea de sanatate, este vorba de niste isacre, pe care le are pe calcaie si l-am internat pentru a se vindeca mai bine decat l-am ingrijit noi acasa. Este intr-un camin de varstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au inceput sa e vindece”, a transmis Cristian Arsinel la Antena Stars.

Publicitate

„L-am internat pe tata in urma cu cateva zile la un camin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucurestiului. Tata are niste escare la calcaie si nu se mai poate deplasa. Am decis ca e mai bine asa pentru a incepe procesul de vindecare si de a se recupera locomotor”, a indicat Cristian Arsinel, pentru impact.ro.

”Am decis ca este mai bine asa (n.r. sa fie spitalizat), dar nu mai vreau sa comentez. Am mai comentat si in alte dati si observ ca lumea este rea. Si nu mai vreau sa dau si alte motive de a fi comentat.

Observ ca, de cateva luni, de cand tata nu a mai iesit public, anumiti revolutionari l-au luat in vizor. Si au inceput sa dea in el, chiar daca el nu a mai deranjat pe nimeni”, a declarat, pentru FANATIK, Cristian Arsinel.

Potrivit cancan.ro, actorul ar fi fost gasit cazut:

“A fost gasit cazut si nu parea a mai fi in toate facultatile mintale. Era piele si os si plin de vanatai. Este grav, abia vorbeste si are multe probleme fizice. In plus, starea lui se inrautateste in ciuda tratamentelor”.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.