Marina Almasan sare in apararea lui George Buhnici: „Lumea merge la mare sa se bucure de frumos, nu de revarsari de slana!”

Marina Almasan ii ia apararea lui George Buhnici. Prezentatoarea a scris pe blogul ei un editorial, intitulat „Celulitele lui Buhnici”, in care vorbeste despre scandalul momentului legat de George Buhnici.

„Sotia lui ar fi trebuit sa fie exponentul femeilor jignite!” Dar ce-a facut omul nostru? A inventat vreun leac salvator? A doborat vreun record mondial? S-a detonat in fata Cotrocenilor? Si-a aruncat nevasta gravida de pe Casa Presei? (…) Ce-a facut numitul Buhnici? Le-a intepat discret, cu limba-i ascutita, pe rubensienele reprezentante ale sexului ( candva) frumos , care, netinand cont de “ imperfectiunile” majore ale trupului, se expun in fata unor plaje intregi, in toata splendoarea celulitei si a kilogramelor lor, fara sa aiba nicio retinere”, a transmis Almasan.

Marina Almasan, „avocatul” lui Buhnici

„Cu riscul de a deveni oarecum „avocatul diavolului”, am sa ma ratoiesc putin la cei ce au sarit, la beregata lui Buhnici, ca muscati de posterior. In primul rand, libertatea de expresie este la fel de valabila ca si libertatea de a-ti expune epiderma la soare, indiferent de indicatia acului de la cantar. Iar daca ai blog, se presupune ca de-asta l-ai facut : ca sa-ti exprimi parerile personale. In comert este o vorba : “Prost nu e cine vinde, ci cine cumpara”. Cine ne pune sa citim ceea ce nu ne place? Cine ne pune sa citim ceea ce nu ne place? Suntem cumva masochisti? Iar daca nu ne place, e ca la televizor: doar ca nu schimbi canalul, ci schimbi… blogul!”, a adaugat Marina Almasan.

Publicitate

Marina Almasan: „Nu de revarsari de slana si de acumulari de celulita”

„Desi nu sunt barbat, ba chiar ma laud ca as fi o feminista inraita, ma mai surprind si eu, deseori, privind la cate-o supraponderala al carei numar de kilograme este invers proportional cu cel al complexelor, cum isi unduieste dramatic depozitele de grasime din soldurile care ii deformeaza colantii. Sau la cate un minijup din care explodeaza doi caltabosi consistenti, cocotati pe tocuri de 10 centimetri, apartinand toate unei dudui parfumate, care nici macar nu se sinchiseste de crucile pe care si le fac cei din jur. (…) M-am „expus” mereu cu zgarcenie in public, considerand ( la fel ca si Buhnici, constat!) ca lumea vine la mare ca sa se bucure de frumos. Nu de revarsari de slana si de acumulari de celulita”, a mai spus Marina Almasan.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.