Misterul din jurul sinuciderii medicului din Bucuresti. Motivul pentru care si-ar fi pus capat zilelor

Medicul Radu Mirica in varsta de 34 de ani a decis sa isi puna capat zilelor joi, dupa ce a avut o cearta cu sotia. Acesta a recurs la gestul de a se arunca de pe un bloc de 12 etaje, din zona MegaMall, Bucuresti, pentru ca a avut o aventura cu o alta femeie si nu mai facea fata presiunilor pe care sotia le punea asupra lui.

Radu Mirica era unul dintre cei mai apreciati chirurgi ai Spitalului Clinic de Urgenta „Sfantul Ioan” din Bucuresti. Potrivit gandul.ro, Radu Mirica ar fi decis sa-si puna capat zilelor dupa ce ar fi avut unele certuri mai dure cu sotia. Cu numai cateva secunde inainte sa se arunce in gol, acesta i-ar fi trimis sotiei un mesaj, in care a incercat sa-i explice de ce considera ca sinuciderea este cea mai buna solutie. Barbatul ar fi avut remuscari dupa ce si-a inselat sotia, iar certurile nu mai conteneau.

S-a mai spus ca doctorul ar fi avut o problema legata de o posibila dependenta de jocurile de noroc, iar sotia sa, Alexandra Mirica, medic pediatru la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, ar fi fost decisa sa divorteze, scrie click.ro.

Publicitate

„Despre Alexandra, Radu vorbea mereu la superlativ. Relatia lor parea una perfecta, tocmai de aceea, toti suntem surprinsi de ceea ce se discuta acum. Au doua fetite superbe, de 5 si de 1 an si stiu ca voiau sa aiba si al treilea copil”, a declarat un apropiat al cuplului lovit de tragedie, pentru sursa citata mai sus.

Conform unor informatii neconfirmate, acesta i-ar fi trimis un mesaj sotiei in i-ar fi spus ca sinuciderea este cea mai buna solutie, el nefiind capabil sa mai traiasca fara ea si cei doi copii.

Doctorul Radu Mirica avea experienta in tratamentul patologiei ginecologice oncologice, in special a cancerului mamar si competente in chirurgie laparoscopica ginecologica. Era Vicepresedinte al Societatii Romane de Chirurgie a Sanului si Oncologie.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.