Sfatul astrologului Pavel Globa pentru prima zi din Octombrie 2022. Atentie Berbeci, Sagetatori si Pesti

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Pavel Globa a subliniat principalele riscuri si dificultati ale acestei zile. Potrivit astrologului, inceputul lunii aduce un val de dezamagiri, dar poate fi minimizat cu un comportament si abordare corecta. Ce trebuie sa faca fiecare semn al zodiacului pentru asta.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii ar trebui sa fie atenti la propria sanatate. Atat fizic, cat si moral.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurii trebuie sa actioneaza astazi cu diplomatie in situatii destul de dificile. Puteti rezolva absolut orice problema.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii vor simti o stare de apatie, asa ca este contraindicat sa va angajati in treburi serioase si responsabile in acest moment. Odihniti-va!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru Rac, aceasta este o zi de autocunoastere si de determinare a propriului loc sub soare. Fa-ti prioritatile corect si descopera ce vrei cu adevarat de la viata.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii vor trebui sa ia decizii importante si responsabile, nimeni nu o va face in locul vostru.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele nu ar trebui sa faca planuri nici pentru aceasta zi, nici pentru seara – circumstantele isi vor face propriile ajustari.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Vesti foarte interesante si oferte neasteptate asteapta Balanta. Totul trebuie atent cantarit si luat in considerare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Practicitatea si ambitiile inalte inerente acestui semn zodiacal il vor ajuta pe Scorpion sa-si atinga obiectivele.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii trebuie sa fie cat mai atenti in declaratiile lor. Cuvantul ofensator rostit accidental poate duce la un conflict grav si prelungit.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Intelepciunea si succesul Capricornilor ii vor surprinde pe toti cei din jur si chiar si pe reprezentantii acestei zodii. In toate aspectele esti „pe cai mari”.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul va fi depasit de incertitudine in aceasta zi. Daca vrei sa-ti atingi obiectivele, va trebui sa le depasesti prin toate mijloacele.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii nu se pot baza pe propria intuitie, te va dezamagi. Rezolvati problemele pe baza logicii si a bunului simt.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.