Mihai Bendeac, mesaj neasteptat dupa moartea actorului Alexandru Arsinel!

Mihai Bendeac a spus ca a dat uitarii conflictul pe care l-a avut cu marele actor Alexandru Arsinel, care s-a stins din viata, joi, 29 septembrie, la varsta de 83 de ani.

Acesta a spus ca discutiile dintre Arsinel si el sunt de domeniul trecutului, dupa care a transmis condoleante familiei actorului, potrivit Cancan.

„Nu le-am considerat niste atacuri. L-am simtit sincer, iar eu am simtit sa-i raspund asa. De mult timp am considerat ca totul s-a incheiat. Nu l-am cunoscut niciodata personal pe Alexandru Arsinel si nici pe Stela Popescu. Transmit condoleante familiei”, a spus Mihai Bendeac.

In anul 2017, Alexandru Arsinel si Mihai Bendeac au avut, in mod indirect, un schimb de replici dure.

Cuvintele lui Mihai Bendeac au ajuns la urechile lui Alexandru Arsinel, iar acesta l-a facut in fel si chip pe fostul jurat al emisiunii „Iumor”.

„Nu vreau sa intru in polemica cu acest jeg. Nu ma intereseaza. Un om de o speta jegoasa! Sunt persoane ca isi doresc sa iasa in fata neaparat. Si atunci ies…cu creatii deosebite, cu aparitii exceptionale, cu momente frumoase sau cu asemenea jeguri. Vor sa iasa neaparat in fata atacand artisti iubiti de oameni, galonati, decorati, apreciati de milioane de oameni de-a lungul atator ani. Nu ma doare. Ma surprinde. Si cred ca astfel de oameni nu sunt sanatosi la cap si nici nu arata a fi oameni sanatosi. Nu voi intra in conflict cu asemenea persoane. Ii consider, repet, niste jeguri. Consider ca numai jegurile se preocupa cu treaba asta, cu conflictul dintre artisti. Ma refer la acei artisti care lanseaza asemenea lucruri. Nu exista conflicte intre generatii. Nici eu cand am intrat in teatru n-am declansat un conflict. Nici altii pe care eu i-am bagat in teatru n-au declansat un conflict”.