Mircea Badea a izbucnit in direct: „Nu mai pot cu astia, simt ca locuiesc cu ei in casa”

Mircea Badea i-a uimit din nou pe telespectatorii din Romania prin afirmatiile sale. In ultima editie a emisiunii TV „In fata natiunii”, el a discutat despre cartea autobiografica a Printului Harry, care a atras atentia presei internationale inca de cand a aparut.

Mircea Badea vrea ordin de protectie! „Nu stiu cum sa ma ascund de…”

„Doamne! E clar ca am fost un nenorocit intr-o viata anterioara pentru nu stiu cum sa ma ascund de astia doi. Deci asta si cu nevasta-sa nu ai cum sa te ascunzi de ei. Am senzatia de multe ori ca stau cu ei in casa. Adica imi vine sa cer eu ordin de protectie, de restrictie.

Articolul continuă după reclame

Nu mai pot cu astia doi! Am inteles, sunt extraordinar de traumatizati, totul e o nenorocire. Sa nu mai pomenim de bataie. Cine sunt astia, cu ce se ocupa ei? Ce stiu ei sa faca? Da, deci iata sunt autori de succes. Perfect, gata, am rezolvat cazul”, a spus Mircea Badea in timpul emisiunii TV „In fata natiunii” de pe Antena 3 CNN.

Publicitate

Desi volumul de memorii al printului Harry, intitulat „Spare” („Rezerva”), a fost lansat abia in urma cu 24 de ore, a devenit cartea de non-fictiune cea mai rapid vanduta vreodata.

Anuntul a fost facut de Sky News citand editorul, care a precizat ca a inregistrat pana acum vanzari de 400.000 de exemplare din editiile hardcover, ebook si audio.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.