Mircea Badea, reactie incredibila dupa esecul Schengen: „S-a terminat cu smecheria in sat. Vom scoate niste aburi pe nari acum si…”

Mircea Badea reactioneaza dupa ce Austria s-a opus intrarii Romaniei in Schengen.

„In primul rand, presupusul boicot – care vine pe parte emotionala – nu se va intampla sigur. Imi aduc aminte foarte bine, ca si cum ar fi fost azi, ca, la un moment dat, pe vremurile cu mitingurile, cu Dragnea, nu mai intru in detalii, a fost o treaba cu o banca… Si eu m-am dus acolo, am zis nu se poate, am lichidat conturile. Cine a mai fost din arealul meu de raspandire care a facut la fel? Nimeni! Eu am fost pe actiune. Deci, stati linistiti, vom scoate niste aburi pe nari acum si nimic altceva nu se va intampla”, a spus Mircea Badea la Antena.

„In al doilea rand, sigur ca noi acum parem victime. S-a facut o mare nedreptate. Corect. Doar ca la statutul nostru de victime noi am contribuit, practic in toata istoria noastra recent. Noi ne-am fundamentat si consolidat un statut de victima foarte consistent”, a mai spus Badea.

„Eu chiar sunt capabil sa boicotez si sunt capabil de efort indelungat. Daca imi propun, pot sa fiu rau. Si poate ma las de energizantele lui peste. Si asa nu ma mai energizeaza, beau o galeata si ma culc. Iti dai seama cati bani le-am dat?

Auzi, stii ce? Ma las de energizantele lu’ peste si gata. Sigur!”

Dupa ce a citit o stire despre tinerii care mor, in urma infarctului, una dintre cauze, fiind cel mai probabil, potrivit cercetatorilor, consumul de energizante, Mircea Badea a spus ca el bea energizant in cantitati industriale.

„Eu beau caldari de energizante pe zi si ma culc. Eu nu va spun sa faceti ca mine, Doamne fereste! Beau caldari de energizante de peste 25 de ani. Eu cand citesc astfel de stiri, ma intreb cum de mai sunt pe planeta. Eu am consumat energizante de zici ca-s actionar. Nu mai zic cat ciuco am baut… Nu contest adevarul acestor articole, doar ca uneori ma intreb cum de mai sunt in viata”, a spus Mircea Badea.

„Nu mai zic si ce mananc… daca povestesc si ce mananc… s-a terminat cu smecheria in sat”

„Nu contest stirile care spun ca mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne in fiecare luna. De-asta nici nu am bani, ca astea costa. Nu trebuie sa faceti ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adaugat realizatorul TV.

„Mai vorbesc ocazional cu cate un doctor si ii zic ca nu beau apa. Se uita la mine mirat: „poftim?! Nu beti apa?! Nu este bine, trebuie sa beti apa”. Si eu ii zic: „nu am baut apa de 30 de ani”. Mai beam apa cand faceam sport, dar in rest, nu. Apoi, daca ma vede cu un energizant, se crispeaza cand aude ca beau trei pe zi. Deocamdata nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai facut analizele ca poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Badea