Mihai Voropchievici, zodiile care nu iarta si nu uita: „Tin minte fiecare cuvant”

Zodiile care nu iarta si nu uita. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, lista zodiilor care nu uita si nu iarta daca le gresesti.

Berbec

Berbecul este cunoscut ca zodie loiala, tenace, determinata si cu dorinta de a reusi. Dar aceste calitati sunt folosite atat pentru a-si proteja interesele personale, cat si pentru a se razbuna pe persoanele care le-au facut rau. Caracteristici precum furia si nerabdarea pot duce la resentimente profunde care pot dura perioade lungi de timp, asa ca zodia Berbec poate tine minte fiecare detaliu si fiecare slabiciune a celor din jur. Folosesc ranchiuna ca o modalitate de a-si pastra controlul si de a evita dezamagirile ulterioare.

Leu

Leii sunt fiinte pasionale si egocentrice. Pot purta ratiuni intense in ceea ce priveste esecurile lor atunci cand li se jigneste ego-ul. Ei sunt condusi de dorinta de a fi in centrul atentiei si pot interpreta orice insulta ca pe o amenintare personala. Ranchiuna lor poate fi folosita pentru a le stimula ambitiile si pentru a-i motiva sa atinga niste niveluri superioare de succes. Persoanele din zodia Leu sunt cunoscute pentru maretia spiritului, dar si pentru mandria lor. In ciuda acestui fapt, sunt foarte susceptibili si pot lua foarte personal ceea ce spun si fac altii.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Scorpion

Scorpionii sunt faimosi pentru pasiunea lor intensa, dar la fel de bine si pentru ranchiuna pe care o poarta ani la rand sau de multe ori pana mor. Scorpionii isi amintesc detaliile si pot reveni la ranile vechi in orice moment. Cu toate acestea, ei pot transforma ranchiuna intr-o forta, folosind-o pentru a-si construi protectie, dar si pentru a evolua.

Taur

Taurii sunt adesea perceputi ca fiind stabili si linistiti, dar nu trebuie subestimati cand vine vorba de ranchiuna. Ei pot pastra in inima amintiri dureroase si pot dezvolta o dorinta profunda de a se razbuna. Ranchiuna lor e intretinuta de sentimentul de dreptate, dar si de dorinta de a obtine satisfactie. Cei nascuti in semnul zodiacal al Taurului traiesc pentru razbunare si se simt cu adevarat impacati atunci cand cei care le-au facut rau sau i-au suparat, vin si isi cer scuze.

Rac

Persoanele din zodia Rac sunt cunoscute pentru faptul ca sunt sensibile si empatice, in ciuda unei naturi linistite si rezervate. Pentru Raci, ranchiuna provine din profunda lor legatura emotionala cu trecutul, dar si cu relatiile personale cu celelalte persoane. Tin minte fiecare cuvant, fiecare actiune, iar amintirile dureroase pot fi reciclate si transformate in ranchiuna. Deoarece sunt foarte loiali si protectori cu cei dragi, ranchiuna lor poate fi declansata atunci cand cei dragi ii tradeaza.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.