Mihai Voropchievici, horoscopul banilor pentru 2022. O zodie are triplu noroc

Horoscopul banilor pentru 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile financiare pentru toate zodiile. Afla cum te descurci cu banii in acest an.

Berbec

Berbecul prin excelenta este foarte ambitios si prin lucrurile pe care le face atrage banii. Munceste din greu, dar este si constant in munca.

Taur

Taurul este un mancacios, un gurmand. In domeniul culinar are abilitati extraordinare. Acestia pot face bani datorita acestor abilitati. Ei sunt cumpatati, dar pana nu au certitudine ca de acolo le ies bani, nu investesc.

Gemeni

Gemenii sunt patronati de Mercur, planeta comunicarii. Acestia exceleaza in tot ce inseamna logos, comunicare. Ei pot face bani din comunicare. Folosirea cuvantului este in avantajul nativilor din Gemeni.

Rac

Racul este sensibil, empatic si are un mare har, sta si asculta. Abilitatile excelente de a asculta ii favorizeaza in a obtine favoruri financiare.

Leu

Leul trebuie sa fie calm, pentru ca modul in care atrage bani este sigur, dar are nevoie de ceva timp. Leii sunt oamenii care actioneaza si asteapta efectul. Acestia sunt nascuti ca lideri si atunci cand sunt lideri trebuie sa ocupe functii de conducere, posturi superioare.

Fecioara

Fecioarele sunt pragmatice, analitice, extrem de concentrate asupra muncii lor, fac bani multi datorita modalitatilor diferite de exprimare. Daca se orienteaza in domeniul finantelor, acolo vor face avere.

Balanta

Balanta este un mare povestitor si are o mare bucurie de a impartasi din cunostintele lui cu altii. Acesta are arta scrisului, arta oratorica si stie sa ofere fiecaruia ceea ce ii trebuie.

Scorpion

Scorpionul este asul asilor in a lucra in marketing, in tot ce inseamna vanzari. Scorpionii atrag banii, pentru ca stiu sa profite la maxim.

Sagetator

Sagetatorul pentru a atrage banii trebuie sa lucreze din greu. Are triplu noroc, dar trebuie sa lucreze din greu cu propriile lor pasiuni. Atata timp cat imbina utilul cu placutul face bani multi.

 Capricorn

Capricornii sunt foarte seriosi si este unul din semnele zodiacale care are cea mai mare grija de bani, stie cum sa-i atraga. Isi planifica perfect cheltuielile si ii iese foarte bine planificarea. Sunt buni negustori, in schimb nu prea sunt vorbareti.

Varsator

Varsatorul trebuie sa intalneasca oamenii potriviti pentru a face bani. El atrage banii cand se asociaza cu oameni pe aceeasi frecventa cu ei pentru a dezvolta o idee, o afacere. Varsatorul e prea visator sa o faca singur, are nevoie de o persoana sa-l sustina, o zodie de foc in general. Aerul intretine focul si stiu sa se completeze.

Pesti

Pestii atrag banii prin potentialul lor de creativitate. Acestia sunt niste artisti innascuti. Nativii acestei zodii sunt si romantici, boemi, visatori, exact pentru a lucra in tot ce inseamna arta, domeniu plastic, artistic.