EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 13 februarie 2022. Atentie Lei, Fecioare si Scorpioni

Sfatul zilei! Duminica, 13 februarie 2022, conform prognozelor celebrului astrolog Pavel Globa, va fi o zi cu vesti amestecate. Ar trebui sa petreci acest timp in folosul tau, si mai bine – in cercul celor dragi.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul va putea surprinde pe toti cei din jur cu eficienta si determinarea sa. Vei avea succes in special in relatiile personale.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul in aceasta zi poate conta in siguranta pe profitul financiar. Daca iti doresti de mult sa obtii ceva semnificativ, atunci acesta este momentul perfect pentru a face acest lucru.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Activitatea Gemenilor a fost mult redusa. Regrupati-va si incercati sa va indepliniti sarcinile pentru ziua respectiva. In caz contrar, veti pierde timpul pe care nu il poti intoarce.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor putea gasi raspunsuri la intrebarile care il macina. Cu toate acestea, nu exagerati cu grijile, toate sunt absolut rezolvabile.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii ar fi mai bine sa nu inceapa nimic nou. Mai bine ai grija de sarcinile de afaceri si personale. Termina mai intai ceea ce ai inceput si abia apoi incepe-l pe urmatorul.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara in aceasta zi va fi neatenta. Nu incepeti mai multe lucruri deodata, ci concentrati-va pe principalul lucru. Indeplineste-ti sarcinile in ordinea prioritatilor si atunci vei avea timp sa faci totul la timp si cu inalta calitate.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru Balanta, aceasta zi este ideala pentru planificare. Pentru a-ti atinge obiectivele mai repede, vizualizeaza-le cat mai mult posibil.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Aceasta zi va fi dificila si intensa emotional pentru Scorpioni. Analizeaza-ti actiunile si corecteaza greselile. Seara, nu planifica nimic si dedica-ti timp tie.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este mai bine ca sagetatorii sa petreaca aceasta zi acasa, unde domneste confortul si caldura. In relatiile personale, ai armonie absoluta. Bucurati-va de aceasta perioada minunata.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor fi in centrul atentiei in aceasta zi. Arata-ti partea cea mai buna, iar timpul va fi interesant si plin de evenimente pentru tine.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii ar trebui sa refuze orice locuri de munca cu jumatate de norma. Petrece aceasta zi cu placere. Relaxeaza-te si ia o pauza de la munca.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Este mai bine ca Pestii sa-si orienteze energia catre creativitate. Emotii puternice te asteapta in relatiile personale.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.