Mihai Voropchievici, horoscop rune pana pe 27 iunie 2022. Racii sunt pusi pe batalii, Leii incep o viata noua, Pestii au protectie divina

Horoscop rune 20-26 iunie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Vezi ce spune maestrul despre zodia ta.

Berbec

Pentru Berbeci, si saptamana urmatoare sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte, foarte importante si sa fie pregatiti pentru aceasta schimbare. Foarte important: se rezolva multe lucruri pe care le asteapta. Sunt Berbeci care asteapta o rezolutie, un raspuns.

Taur

Taurii intra, cum au intrat si alte zodii, intr-o nebuloasa, nu comunica cu toata lumea, sunt ei cu ei si cu Dumnezeu. Au nevoie de o saptamana in care sa se retraga, chiar o pauza, poate la trebuie o pauza sufleteasca, de regenerare.

Gemeni

Gemenii pot gasi rezolvarea tuturor probleme pe care nu le-au discutat saptamana precedenta si sunt ceva probleme. Puneti si faceti un consiliu de familie si rezolvati toate problemele care va framanta, ca altfel nu se mai poate. Nu gasiti rezolvari de unul singur, numai impreuna cu ceilalti.

Rac

Racul inca e pus pe batalii. Vrea sa se mai certe cu cineva, sa mai obtina ceva, dar runa ii spune nu te mai nelinisti, stai linistit, nu fi ingrijorat ca vei castiga in mod sigur, nu e nevoie de batalie.

Leu

Leul e pregatit sa inceapa o viata noua. Este o revigoare are in toate planurile, asa ca tineti-va bine si tineti portofelul ca lumea, ca e revigorare si in disponibilitatile financiare, nu numai fizice.

Fecioara

La Fecioara, fertilitate si belsug. Peste putin timp, toate visurile voastre se vor implini. Doamne ajuta!

Balanta

Balantele au o runa buna. Sunteti sfatuiti sa lasati in urma toate grijile, toate problemele si toate necazurile. Pregatiti-va pentru o saptamana mult mai buna.

Scorpion

Pentru Scorpion, e o certitudine ca cineva care se gandeste intens la ei le va trimite un cadou minunat. Deci e o certitudine, nu o probabilitate.

Sagetator

In schimb, la Sagetator vine Vunjo care nu a mai venit cam demult, deci totul va fi bine.

Capricorni

Capricornii cauta doua optiuni care sa le satisfaca dorintele. Sunt pe punctul sa mute din casa sau de la serviciu. E foarte posibil ca mutandu-se din casa sau serviciu sa-si gaseasca pe perioada de vara un loc de munca. Vor actiona foarte favorabil, daca nu se muta din serviciu macar din casa se muta si tot castiga ceva.

Varsator

Varsatori, sunteti pregatiti va faceti bagajele? Astrele va anunta o calatorie. Acesti nativi de vreo doua saptamani tot pe drumuri sunt, tot fac calatorii. Poate sunt in interes de serviciu sau poate interes personal.

Pesti

Pestii vor avea protectie divina, astfel ca vor fi protejati de doua ori. Deci, saptamana urmatoare vor avea o protectie din toate punctele de vedere si impotriva tuturor fortelor malefice care-i inconjoara.