Mihai Voropchievici, horoscop Rune pana pe 20 iunie 2022. Gemenii dau lovitura, Fecioarele castiga pe toate planurile

Horoscop rune pana pe 20 iunie 2022. Numeriologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru toti nativii din cercul zodiacal. Vezi, in randurile de mai jos, ce te asteapta.

Horoscop  rune pentru Berbec

In saptamana rune 13 – 19 iunie 2022, Berbecul intra intr-o zona de necunoscut. Nu comunica. El si cu Dumnezeu pun tara la cale. Aura de mister o sa-i innebuneasca pe ceilalti.

Horoscop rune pentru Taur

Taurul sa fie pregatit pentru o suita de schimbari majore.

Publicitate

Horoscop  rune pentru Gemeni

In saptamana 13 – 19 iunie 2022, Gemenii au dat lovitura. Cineva care se gandeste intens la ei vor trimite un cadou minunat. O saptamana ca de aur.

Horoscop  rune pentru Rac

Racul are ganduri de schimbare. Unii vor sa-si schimbe locuinta sau sa se mute la tara. Alti vor schimba locul de munca sau vor sa mai dobandeasca unul. Ei vor reactiona foarte favorabil pentru ei.

Horoscop  rune pentru Leu

In saptamana rune 13 – 19 iunie 2022, Leii trebuie sa stea linistiti acasa in asteptarea unei schimbari. Sa fie pregatiti. Sa aveti usa deschisa.

Horoscop  rune pentru Fecioara

Fecioarele au dat lovitura. Vunjo pentru Fecioare! Au castiguri pe toate planurile.

Horoscop  rune pentru Balanta

Balanta gasesc rezolvarea tuturor problemelor, facand un consiliu de familie. Puneti pe masa toate ofertele.

Horoscop  rune pentru Scorpion

Sunteti pregatiti sa incepeti o viata noua. Un soi de revigorare sau renastere pe toate planurile. Sunteti pregatiti! Ce mai asteptati?

Horoscop  rune pentru Sagetator

Foarte curand veti afla un adevar foarte important cu marcaje puternice. Poate sa va schimbe viata, dar pentru cei care au facut rautati va poate marca viata.

Horoscop  rune pentru Capricorn

Atentie! Este cazul sa abordati altfel problemele care va intereseaza. Schimbati tactica!

Horoscop  rune pentru Varsator

Aveti bani? Valize? Fiti pregatiti! Astrele va prevad o calatorie. Ganduri bune si vreme buna.

Horoscop  rune pentru Pesti

In saptamana rune 13 – 19 iunie 2022, Pestii s-au suparat. Vor sa sustina o noua batalie, dar vor castiga oricum.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.