Camelia Patrscanu, previziunile astrale pentru perioada 20-26 iunie 2022. Saptamana pe care nimeni nu o va uita curand

Horoscop 20-26 iunie 2022. Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru perioada urmatoare. Potrivit astrologului, se formeaza foarte multe conjunctii, multe aspecte astrale, deci avem de-a face cu tot felul de energii care ne ajuta sa ne orientam in viata. Si le putem simti.

Horoscop Camelia Patrascanu

Aceste energii, unele dintre ele, ne determina mai ales la mijlocul saptamanii sa luam decizii, chiar de destin, cu alte cuvinte, sa ne modelam traseul de viata. Pe 21 iunie, avem cea mai scurta noapte. Astrologic, intram in zodia Racului si sarbatorim ziua luminii. Traditional, ziua de 24 iunie, ziua de Sanziene, este dedicata acestei sarbatori, iar noaptea de 23-24 iunie este considerata a fi noaptea inspiratiilor, in care putem vedea lucruri ce altadata ne sunt ascunse si, de asemenea, putem elimina din viata noastra umbrele.

Berbec

Este o saptamana minunata pentru Berbec, care incepe chiar de la din primele zile ale saptamanii, cu inspiratie si chiar cu entuziasm entuziast simtit puternic. Marti, o zi jupiteriana, au elan si vor sa faca foarte multe lucruri. Nevoia de libertate este fantastica si este posibil sa-si exercite chiar si fata de membrii familiei, cu planuri si idei cu care vin. Miercuri si joi, zile de bani. Gandesc noi metode si noi activitati prin care pot sa castige bani. Sunt foarte eficienti, foarte creativi, gasesc solutii ingenioase. In weekend, sunt pe drumuri.

Publicitate

Taur

Pentru Tauri, saptamana incepe mai lent sau lejer. Au preocupari legate de rezolvarea unor probleme ce le stau pe cap de multa vreme. Iau distanta si capata o alta perspectiva asupra lucrurilor. Daca doresc sa actioneze intr-un mod entuziast, poate e bine sa stea un pic si sa gandeasca, nu sa ezite, ci sa cantareasca un pic mai bine efectele in timp, pe termen lung ale actiunilor lor. Sunt foarte practici pe parcursul acestei saptamani si in weekend. De asemenea, invart ei lucrurile si scot bani.

Gemeni

Pentru Gemeni, socializarea sau relatiile sau prietenii sau suporterii ori colectivitatea care ii sustine e foarte importanta si se bazeaza cumva pe oameni, altii decat cei din familie, cu care discuta, vorbesc, cer sfaturi sau se inspira din modelele de succes pe care le au in jurul lor. In tot cazul, se bizuie mult, mai ales la inceputul saptamanii, pe acesti sustinatori. Au multe lucruri de cantarit si de reflectat ca sa nu piarda bani sau sa acopere niste gauri financiare in a doua jumatate a saptamanii.

Rac

Pentru Raci, primele zile ale saptamanii sunt grozave. Se simt in putere, stiu ce au de facut, au claritatea viitorului lor, indiferent ce zic cei din jur, si cumva, se lasa manati de intuitie, de suflet, de constiinta, de steaua lor calauzitoare si pot face niste lucruri grozave si pot lua decizii minunate. In a doua jumatate a saptamanii, sunt foarte practici, mai ales in privinta relatiilor. Stiu ce sa ia bun de la fiecare. In weekend, isi incarca bateriile.

Leu

Leii sunt foarte preocupati si ei, mai ales in prima parte a saptamanii, in ceea ce priveste actele, justitia, adevarul si dreptatea. Discuta mult despre planurile lor sau isi pun planurile pe cale si au nevoie, in acest sens, probabil, de autorizatii sau de acte, pentru ca-s foarte preocupati de aspectele juridice. In a doua jumatate a saptamanii, iau decizii mai practice, dupa ce s-au informat si implementeaza aceste hotarari si, din nou, vin cu idei nastrusnice, cu surprize, dar si cu un mare curaj de a face ce n-a facut nimeni pana acum, sunt inovatori. In weekend, cu prietenii.

Fecioara

Fecioarele in prima parte a saptamanii lucreaza intens pentru a multumi pe cineva. Livreaza mult si dau mult din talentele si activitatile lor, probeaza lucrurile pe care le stiu, capacitatile pe care le au. In a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri, in special, viata le face surpriza frumoasa, poate si prin persoane aflate la distanta. Pot fi daruri materiale, financiare, propuneri care pot duce la bani si drumuri, de asemenea, care pot duce la bani. Nu e numai drumul actelor, chiar pot face delegatii, pot avea delegatii sau pot face deplasari cu scop practic.

Balanta

Pentru Balante, o saptamana care incepe sub marcaj relational, persoane importante cu care conlucreaza, discuta, pot avea noutati si primesc un imbold de la aceste persoane sau isi cauta un antrenor pentru a rezolva niste probleme care acum le stau pe cap. Cu alte cuvinte, au nevoie de imbold si de un impuls care vine din partea altei persoane, dar cu care pot conlucra. In a doua jumatate a saptamanii, miercuri dupa-amiaza, joi si vineri, foarte benefice din punct de vedere financiar, nu datorita eforturilor lor, ci datorita partenerul de viata sau altei persoane pe care o stimuleaza si o ajuta. Balantele se sprijina mult pe ajutorul si colaborarea pe care le primesc in aceasta saptamana.

Scorpion

Scorpionii muncesc mult in primele trei zile ale saptamanii si au viteza, trebuie sa recupereze fie un timp pierdut, fie sa nu lase timpul sa treaca de cand le-au venit ideile si pana cand le pun in aplicare. Au o echipa care pare sudata dupa cum arata harta lor, asa incat toata lumea lucreaza in tandem, sunt foarte bine coordonati cu ceilalti. In a doua jumatate a saptamanii, intalniri interesante cu propuneri interesante, dar nu se stiu sortii, pentru ca se pot gandi si ei, si ceilalti, se pot razgandi de asemenea partile. Insa ceea ce stabilesc le modeleaza destinul partenerial, deci urmeaza un anumit fir, in functie de decizia pe care o iau acum si un fir cu desfasurare pe termen lung.

Sagetator

Sagetatorii sunt imaginativi si creativi, au parte de experiente placute, se joaca, parca sunt intr-o recreatie in primele trei zile ale acestei saptamani si asta le prinde bine daca au ceva de facut bazat pe imaginatie, creativitate. Lucreaza bine cu persoanele tinere sau copiii sau ei redevin putini copii si se rasfata. Muncesc insa in a doua jumatate a saptamanii, vin cu forte proaspete, tocmai pentru ca s-au relaxat si de aceea pot vedea solutii pe care altii nu le vad sau pot avea indrazneala sa aplice niste metode de care altii se codesc, pentru ca nu sunt experimentate. Foarte inovativ si foarte creativ la locul de munca, dar si in privinta sanatatii, abordeaza lucrurile intr-un mod mai ingenios.

Capricorn

Capricornii sunt preocupati de siguranta lor la munca sau acasa si pot fi usor incapatanati, in numele unor principii pe care le apara si nu fac usor schimbari. Aduc argumente, de ce e mai bine asa, trebuie pastrata linia, conservate anumite valori sau anumite obisnuinte si pot exista discutii si confruntari cu partenerul de viata, care poate e mai putin conservator decat ei. In a doua jumatate a saptamanii, se relaxeaza sau vad partea practica a unor schimbari, le imbratiseaza, vin si cu solutiile lor si lucrurile se pot aranja.

Varsator

Varsatorii sunt pe drumuri sau ideile lor circula foarte mult, discuta mult si capteaza, recepteaza idei, solutii si sugestii. Unii pot face chiar mici investigatii si cercetari pentru ca vor niste raspunsuri. Pot lucra si cu actele, fie ca sunt carti, manuale sau contracte, e bine sa se informeze si sa le citeasca. Au nerv, au dinamica si corpul lor functioneaza foarte bine. E un bun moment pentru a incepe o alta dieta sau exercitii fizice. In a doua jumatate a saptamanii, preocupati de casa sau se concentreaza acolo, la birou, la locul in care lucreaza.

Pesti

Pestii preocupati de bani in primele trei zile ale saptamanii si au aspecte fericite. Dar banii vin daca ei se agita pentru ei, daca isi cer un onorariu pe care il acopera cu capacitatile lor. Deci, daca dau din aripi si se zbat si nu este usor sa faca dovada abilitatilor lor sau sa-si gaseasca un loc mai luminos in care sa lucreze. A doua jumatate a saptamanii vine cu idei – cum sa puna, cum sa se vanda sau cum sa puna in cuvinte, in formule sau in proiecte, ideile si capacitatile lor si lucrurile cumva se descurca, se deschid.

E o saptamana minunata pentru toata lumea, cu multe aspecte astrale, deci vin si vesti, avem si noi stari, emotii si ganduri, idei, asa ca trebuie sa lucram cu toate lucrurile acestea si se pare ca avem toate sansele sa navigam in destinul nostru si sa modelam destinul nostru.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.