Mihai Voropchievici, horoscop rune pana la finalul anului 2022. Capricorni au parte de fericire, Sagetatorii au o noua sansa.

Horoscop rune pana la finalul anului 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darul runelor pentru fiecare zodie in parte, pentru acest sfarsit de an.

Berbeci- Incredere in fortele proprii

Berbecii trebuie sa mizeze pana la sfarsitul anului pe increderea in fortele lor si sa gandeasca inainte sa actioneze. Multe probleme pot aparea pentru acesti nativi din cauza ca trec la fapte inainte sa rumege bine situatia.

Tauri- Fara frica

Taurii au ca mare lectie pana la sfarsitul acestui an sa renunte la temeri. Daca actioneaza cu frica, vor atrage asupra lor lucruri neplacute.

Publicitate

Gemeni- Recunostinta

Pentru Gemeni, anul se poate incheia in glorie cu conditia sa fie recunoscatori pentru lucrurile minunate care s-au produs si se produc in viata lor.

Raci- Fericire

Racii vor alege sa fie fericiti cu adevarat dupa ce se vor concentra mai mult pe viata si pe problemele lor.

Lei- Empatie

Leii se incarca in continuare din empatia celorlalti. Nativii de foc se vor redescoperi asa cum nu au mai facut-o niciodata.

Fecioare- Rezolutii importante

Fecioarele trebuie sa scape musai de persoanele toxice si de situatiile negative. Sfarsitul anului 2022 le poate aduce rezolutii importante, frumoase. Vor realiza care sunt oamenii care conteaza cu adevarat in viata lor.

Balante- Iubire

Balantele traiesc in iubire, impacati cu destinul lor, cu bune si cu rele.

Scorpioni- Auto-apreciere

Scorpionii renunta sa se mai compare cu ceilalti si vor observa ca sunt buni in tot ceea ce fac.

Sagetatori- O noua calatorie

Sagetatorii au sansa de a incepe o noua calatorie in viata lor ori sa o continue pe cea inceputa in luna ianuarie 2022.

Capricorni- Au parte de fericire

Capricornii invata sa fie mai fericiti, caci daca ei sunt bine in pielea lor, si lumea din jur capata o alta culoare.

Varsatori- Empatici

Varsatorii cultiva si ei empatia, la fel ca Leii.

Pesti- Iubire

Cat despre Pesti, acestia vor alege chiar si in ultimele luni ale anului 2022 iubirea inainte de orice.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.