Mihai Mitoseru, adevaratul motiv pentru care a divortat: „Am divortat, ca am fost fraier…”

Mihai Mitoseru si Noemi au ajuns sa divorteze in anul 2019. Desi apropiatii cuplului credeau ca ei o sa isi mai dea o sansa, acest lucru nu s-a intamplat. Dupa aproape 3 ani de la despartire, actorul a marturisit ca regreta decizia luata la acea vreme.

„Sa invatam din perioada asta de pandemie multe. Eu am invatat multe in doi ani de zile. Mie mi s-au intamplat toate in acesti doi ani. As fi vrut sa nu existe. Am divortat… ca am vrut sa divortez, ca am crezut ca e bine sa divortez, am gresit, recunosc, n-am stiut sa apreciez omul de langa mine, pentru ca niciodata nu apreciezi ce ai langa tine, apreciezi dupa ce nu mai ai.

Am facut multe greseli, intotdeauna cand faci greseli, nu-ti dai seama. Ai impresia ca tu n-ai facut nimic si ca celalalt e vinovat, chiar si pentru greselile tale. Am divortat, ca am fost fraier…”, a marturisit Mihai Mitoseru, in platoul WOWbiz.

„Dupa aceea s-a intamplat cu mama sa aiba tumora pe creier, 6 centimetri, exact acum un an si ceva s-a operat. Dupa aceea a fost bine, a fost rau, a fost bine, a fost rau. Si acum stau cu stres, cand ma suna, nu ma suna, a luat pastile, n-a luat pastilele… daca nu raspunde, deja innebunesc si plec spre ea. Asa e normal sa fie un copil. Am invatat la un moment dat ca trebuie sa inveti sa te descurci singur. Niciodata n-am stiut sau n-am vrut sa ma descurc singur. Aveam o sotie, am o mama, dar la un moment dat poti sa nu mai ai. Sotia nu mai e…”, a mai spus actorul Mihai Mitoseru.