Meteorologii au facut anuntul. Vremea se schimba radical dupa Sf. Nicolae.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat cum va fi vremea in urmatoarele zile. Conform specialistilor ANM, duminica vremea se mai incalzeste putin, cu maxime care vor ajunge pana la 12 grade. De marti, insa,vremea se va raci iar.

In tara

Prognoza meteo duminica, 5 decembrie

Vremea se va incalzi usor, astfel ca valorile termice diurne se vor situa in general in jurul celor normale in prima decada a lunii decembrie, iar cele din cursul noptii vor fi mai ridicate decat acestea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade, mai ridicate in Dobrogea pana la 9…10 grade pe litoral. In jumatatea de nord-vest a tarii, treptat innorarile si aria precipitatiilor predominant sub forma de ploaie se vor extinde. In restul teritoriului, cerul va fi partial noros si pe spatii mici vor fi ploi slabe. La munte, precipitatiile vor fi mixte, cu ninsori pe alocuri viscolite la altitudini mari. Izolat se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta, pe litoral si in sudul Banatului. In zonele joase vor fi conditii de ceata.
Presiunea atmosferica va continua sa scada, mai ales in prima parte a intervalului.

Publicitate

Prognoza meteo luni, 6 decembrie

Vremea se va incalzi in sudul si in estul teritoriului, iar in rest valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul se va innora treptat incepand din vest si sud-vest si se vor semnala precipitatii mai ales sub forma de ploaie cu precadere seara si noaptea in jumatatea sudica a tarii, iar in nord, centru si la munte vor fi precipitatii mixte, predominant ninsori la altitudini in general de peste 1500 m. Izolat se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane, unde ninsoarea va fi viscolita. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -2 si 10 grade. Izolat va fi ceata, in special dimineata.

Articolul continuă după reclame

Prognoza meteo marti, 7 decembrie

Vremea se va raci fata de intevalul anterior in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie in regiunile sudice si sud-estice si mai ales ninsoare, local in rest. La munte, cu precadere pe creste va ninge viscolit. Izolat se va depune polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si temporar in estul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 9 grade, mai ridicate in Dobrogea, iar cele minime se vor situa intre -5 si 8 grade. Izolat va fi ceata.

In Bucuresti

Prognoza meteo Bucuresti, 5 decembrie

Vremea se va incalzi usor, astfel ca valorile termice se vor situa peste cele normale in prima decada a lunii decembrie. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in special noaptea, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata vor fi conditii de ceata.
Presiunea atmosferica va continua sa scada, mai ales in prima parte a intervalului.

Prognoza meteo Bucuresti, 6 decembrie

Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si vor fi ploi slabe, cu probabilitate mai ridicata in a doua parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10…11 grade, iar cea minima de 6…7 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Prognoza meteo Bucuresti, 7 decembrie

Vremea se va raci fata de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 7 grade, iar cea minima va fi de 2…3 grade.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.