Alerta METEO! Cod Galben de ninsori si vant. Zonele vizate

Alerta METEO! Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica si o atentionare meteorologica.

INFORMARE METEOROLOGICA

Interval de valabilitate: 05 decembrie, ora 20 – 06 decembrie, ora 12

Fenomene vizate: precipitatii moderate cantitativ, intensificari ale vantului, polei

Publicitate

In intervalul mentionat temporar va ploua in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii. Ploile vor fi moderate cantitativ in sud-vest, unde se vor acumula cantitati de apa de 15…20 l/mp si izolat 30 l/mp. Indeosebi in Transilvania, precum si in centrul si nordul Moldovei, pe arii restranse vor fi depuneri de polei. In zona montana inalta va ninge si se va depune strat nou de zapada si vor fi intensificari ale vantului, viscolind ninsoarea si spulberand zapada.

Articolul continuă după reclame

Nota: Incepand din noaptea de luni spre marti (6 /7 decembrie) aria precipitatiilor se va extinde dinspre sud-vest si va cuprinde toate regiunile. La munte va ninge, in centrul, nordul si nord-estul tarii treptat vor predomina ninsorile si local se va depune strat de zapada.

ATENTIONARE METEOROLOGICA

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 05 decembrie, ora 20 – 06 decembrie, ora 08

Fenomene vizate: ninsori si intensificari ale vantului

Zone afectate: local in Carpatii Meridionali, la altitudini de peste 1700 m

Local in Carpatii Meridionali, la altitudini de peste 1700 m va ninge, se va depune strat de zapada, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 70…80 km/h, viscolind ninsoarea si spulberand zapada.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.