Mesajul Casei Regale a Romaniei, dupa moartea Reginei Elisabeta a II-a

Familia Regala si-a exprimat, joi, „marea durere” la vestea trecerii la cele vesnice a Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

„Majestatea Sa Margareta a Romaniei si ASR Principele Consort, alaturi de intreaga Familie Regala, au aflat cu imensa durere vestea trecerii la cele vesnice a Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Suverana britanica a incetat din viata in aceasta seara la Castelul Balmoral, in Scotia.

Publicitate

Regina Elisabeta a II-a si Regele Mihai I, ambii descendenti ai Reginei Victoria, au fost legati intreaga viata prin afectiune, admiratie si prietenie.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a avut in Regina Elisabeta a II-a, de-a lungul intregii vieti, un inegalabil sprijin, model de carmuire regala si curaj, un far luminos. Regina Elisabeta a fost mereu prezenta in viata Familiei Regale romane si a pastrat o neintrerupta legatura de familie.

Dupa disparitia Regelui Mihai si a Ducelui de Edinburgh, pentru Majestatea Sa Margareta, Regina Elisabeta a II-a a fost un punct de referinta fundamental, un sprijin moral, intelectual, afectiv si institutional.

Toate generatiile din Familiile Regale romana si britanica au fost apropiate, dar pentru generatia de astazi, Regina Elisabeta a II-a si Principele Philip raman drept modele spirituale si profunde surse de inspiratie.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a trimis o scrisoare Majestatii Sale Regelui Charles al III-lea”, se arata in mesajul postat pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.