Meghan Markle, laudata pentru gestul facut in fata sicriului Reginei Elisabeta a II-a

„Epictomul gratiei si elegantei”, a scris un fan despre ducesa pe Twitter

Ducesa de Sussex a fost aplaudata pentru „eleganta” si „gratia” ei in timpul serviciului reginei Elisabeta a II -a, in special in momentul in care a facut o reverenta in fata sicriului defunctului monarh .

Miercuri, Meghan Markle s-a alaturat sotului ei, Ducele de Sussex si altor membri ai familiei regale, la procesiunea Reginei din Westminster Hall .

In timpul evenimentului, Meghan a fost vazuta stand alaturi de familie cand sosise sicriul Reginei. Intr-un videoclip distribuit pe Twitter , care o prezenta pe Ducesa in fundal, telespectatorii o pot vedea trecand pe langa sicriu si aducandu-i omagiu facand o reverenta si plecand capul.

In fotografiile de la serviciu, Meghan a putut fi vazuta si in mijlocul unei reverente, in timp ce sotul ei statea langa ea cu capul in jos.

Pe Twitter, mai multi fani au laudat reverentele ducesei, exprimand cat de „gratioasa” si „respectuoasa” a fost miscarea.

„Meghan Markle, ducesa de Sussex executa o reverenta impecabila”, a scris unul.

„Reverenta lui Meghan a fost cea mai profunda, asa ca, daca renuntam la retorica regalista, ea are cea mai mare admiratie si respect pentru regina”, a scris un altul.

O a treia persoana a adaugat : „Meghan… este simbolul gratiei si elegantei”.

Alti utilizatori de Twitter l-au observat pe Harry si cat de mandru parea sa arate de sotia sa: „Nu pot nega ca a fost o reverenta grozava, profunda si respectuoasa. Un gest frumos ca poarta cercei de la Regina. Si Harry parea ca plange .”

Gestul lui Meghan a fost, de asemenea, asemanator cu modul in care Printesa Anne a adus respect fata de mama ei in Scotia. Cand sicriul a ajuns duminica la Edinburgh, printesa regala si-a indoit genunchii si a facut o reverenta in fata lui .

In timpul procesiunii de miercuri, Meghan si-a folosit bijuteriile pentru a-i aduce un omagiu monarhului. Ea a purtat o pereche de cercei cu diamante si perle pe care regina i-a daruit, dupa ce a purtat pentru prima data cerceii in 2018, cand a vizitat Storyhouse si Primaria din Chester impreuna cu bunica ei.