Printul Harry al Marii Britanii implineste 38 de ani. Ultimul mesaj lasat de Regina Elisabeta pentru ziua nepotului

Ducele de Sussex implineste astazi (15 septembrie) 38 de ani in timp ce se afla in Marea Britanie, deoarece el si ceilalti membri ai familiei regale se vor pregati pentru inmormantarea Majestatii Sale saptamana viitoare.

Printul Harry urmeaza sa-si petreaca ziua de nastere pregatindu-se pentru inmormantarea Reginei , dupa moartea acesteia saptamana trecuta.

Va fi o zi dulce-amaruie pentru Ducele de Sussex, care astazi (15 septembrie) implineste 38 de ani, bunica sa decedand cu doar o saptamana in urma (8 septembrie).

Publicitate

Ultimul ei mesaj de nastere pentru nepotul ei a fost pentru cea de-a 37-a aniversare anul trecut, Elisabeta a II-a scriind un mesaj sincer, in ciuda faptului ca Harry a luat anterior decizia dificila de a parasi Familia Regala si de a-si construi o noua viata pentru el si sotia Meghan Markle in SUA.

Articolul continuă după reclame

Conturile de socializare ale familiei au incarcat patru fotografii cu Harry de ziua lui, inclusiv una cu Meghan in Australia in 2018 si alta cu ducele si scolarii in Botswana.

Ultimul mesaj al Reginei catre Printul Harry spunea: „Ii urez Ducelui de Sussex la multi ani astazi!”

Avand in vedere relatiile despre care se spune ca exista divergente intre Harry si restul familiei regale, fara indoiala ca procedurile vor avea un efect asupra bunastarii sale.

Noi obligatii pentru Printul Harry dupa moartea Reginei Elisabeta

De acum inainte, deoarece Camilla a devenit regina consoarta, Printul Harry va trebui sa se incline in fata acesteia de fiecare data cand se intalnesc.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.