Medicul Monica Pop, despre cum sa ai o imunitate puternica: „Nu uitati sa mancati o proteina inainte de a iesi din casa”

Medicul oftalmolog Monica Pop spune ca, pentru a avea un bun mecanism de aparare, este foarte important sa „mancam o proteina” inainte de a iesi din casa. Renumitul expert a dezvaluit si un tratament pentru a creste imunitatea.

„Aproape toata populatia are deficit de vitamina D3”

„Tratament pentru cresterea imunitatii – Proxilaxia imbolnavirii

Publicitate

Recomandare:

Isoprinosine 3 pe zi, un flacon

Vitamina A – 2 capsule pe saptamana (sau 1-2 ml se bea din solutie de Vit A)

Vitamina D3, foarte, foarte importanta si necesara, 3000-5000 u zilnic.

La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi. Totul 1 luna.

Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Si, anual macar (daca nu la 6 luni), faceti o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toata populatia are deficit de Vitamina D3 si astfel e mult mai expusa la contaminari sau imbolnaviri (orice).

Articolul continuă după reclame

Nu uitati sa mancati o proteina inainte de a iesi din casa (ou, branza, sunca) pentru ca mecanismul de apararea sa fie in “actiune”!

Astfel, sansele de imbolnavire vor fi mult, mult mai mici!”, a spus medicul oftalmolog, potrivit doctorulzilei.ro.

Monica Pop, secretul unei imunitati puternice: „Niciodata sa nu pleci de acasa fara sa mananci proteine”

„Orice om are celule canceroase in sange. Dar se imbolnavesc doar cei care fac aceste greseli care scad imunitatea”, atrage atentia Monica Pop.

„Imunitatea scazuta ii caracterizeaza pe romani, in mod special. Factorii care duc la scaderea imunitatii sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn si alimentatia, adica lipsa proteinelor.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.