Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca, adevarul despre Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros se confrunta, din nou, cu probleme de sanatate. Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca au vorbit deschis despre relatia pe care o au cu artistul, dar si cum se simte dupa necazurile din viata sa.

Dirijorul si-a pierdut sotia in urma cu un an de zile, iar recent, chiar de ziua lui de nastere, a murit si mama sa.

Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca au vorbit despre marele artist

Publicitate

Nicolae Botgros s-a operat de urgenta din cauza unei probleme cu cataracta, in Germania.

Maria Dragomiroiu a ramas masca in momentul in care wowbiz.ro i-a spus ca dirijorul a fost operat. Artista a spus ca a fost plecata in America si nu a auzit pana acum informatia.

„Nu stiu, eu acum aud, daca am fost plecata in America. Imi pare foarte rau pentru dumnealui! Acum am aflat. Dumnezeu sa o odihneasca pe mama lui. Asta e viata, ne incearca pe fiecare, nu stii cand odata esti mai bine, odata vin tavalug grelele peste tine, dar trebuie sa ii faci fata.

Articolul continuă după reclame

Ii doresc din toata inima sa fie sanatos, putere, sa treaca peste toate. Avem multe de facut impreuna, este un mare artist si il apreciez. Am avut doua spectacole superbe la Sala Palatului dirijate de dumnealui si m-as bucura, daca vrea Dumnezeu, sa mai facem si altele.

Abia acum am venit din America si nu stiam si nici nu am citit pe nicaieri. Ii transmit prin intermediul WOWBiz.ro sanatate si putere sa poata sa treaca peste si incredere in Dumnezeu si rugaciune ca altceva n-ai ce sa faci.”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru WOWBiz.ro.

”Stiu ce inseamna sa fii singur”

Sofia Vicoveanca a spus ca a vorbit cu dirijorul in urma cu o zi.

„Ieri am vorbit, m-a sunat el. Noi vorbim. Numai cine a pierdut pe cineva poate intelege starea in care se afla. Eu inteleg, pentru ca si eu de 20 de ani mi-am pierdut sotul si stiu ce inseamna sa fii singur. M-a intrebat ce facem pe 14 august, pentru ca are multe evenimente declalate si ii e frica sa mai ia ceva in plus

. I-am spus ca da, deci totul ok. Am vorbit cu el, nu e nimic. Nu l-am intrebat despre asa ceva, ca il necajesc. As putea sa-l sun sa vad cum se simte, dar din moment ce am vorbit ieri, cum am vorbit si cum mi-a propus sa lucram impreuna, e bine.”, a marturisit Sofia Vicoveanca, pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.