Marea Parada a Planetelor in iunie 2022: Cum sa PROFITI la maximum de acest fenomen astrologic UNIC

In iunie, ne asteapta un eveniment astrologic important, care poate afecta semnificativ viata atat a indivizilor, cat si a umanitatii in ansamblu. Deasupra orizontului, pe cerul noptii, putem vedea cum planetele sistemului solar se aliniaza ca un sir – intr-un rand.

Evenimentul va avea loc pe 24, urmand a fi observat in amurgul diminetii. Astronomii promit un spectacol colorat care ii va incanta pe iubitorii de observare a stelelor. Si astrologii vorbesc despre marile posibilitati energetice ale perioadei.

Ce este o „parada a planetelor”?

Aceasta expresie frumoasa reflecta un eveniment cosmic nu mai putin maiestuos – alinierea tuturor sau mai multor planete din sistemul nostru. In cercurile stiintifice, fenomenul este numit diferit – conexiunea, astrologii au venit cu o fraza mai memorabila – parada planetelor. De pe Pamant, par sa fie foarte aproape una de celalalta.

Publicitate

Pentru astrologi, parada planetelor este un prilej de a se gandi la pericolele si oportunitatile perioadei. Le trateaza cu grija deosebita. Specialistul Scolii Superioare de Astrologie Clasica Alexander Astrogor considera ca un fenomen neobisnuit din luna iunie a acestui an poate duce la schimbari serioase in societate.

Care va fi alinierea planetelor pe 24 iunie 2022?

Marea parada a planetelor sugereaza ca toate planetele sistemului solar se vor alinia la rand, dar nu este atat de usor sa vezi pe cea mai indepartata dintre ele. Neptun si Pluto pot fi vazute doar printr-un telescop, sau cel putin printr-un binoclu. Dar Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Satur vor fi vizibile cu ochiul liber.

Dis de dimineata, oamenii vor putea observa planetele in ordine de la est la sud. Locuitorii din emisfera sudica le vor vedea de la nord la est. Observatorii de la latitudinile sudice sunt mai norocosi, deoarece planetele vor straluci aici si mai puternic deasupra orizontului noaptea.

O caracteristica interesanta a paradei planetelor din 24 iunie 2022 va fi ca Luna destul de mare va lumina corpurile ceresti cu stralucirea sa – in ultimul trimestru. Ea se va ridica intre Venus si Marte, iar apoi pana la sfarsitul lunii iunie va calatori intre planete.

Cum va afecta oamenii  marea parada de planete si cum sa-si foloseasca energia

De obicei, parada planetelor nu este resimtita fiziologic si nu este periculoasa pentru persoanele cu afectiuni cronice. Cu toate acestea, unicitatea evenimentului poate entuziasma persoanele deosebit de sensibile. Unii vor experimenta excitabilitate nervoasa, susceptibilitate si anxietate crescuta.

In ciuda acestui fapt, astrologul Alexander Astrogor spune ca parada planetelor este momentul concentrarii puterii tuturor acestor corpuri ceresti. Poate fi folosita pentru bine intr-o varietate de probleme de viata: unii pot reusi in cariera, altii isi vor imbunatati relatiile cu cei dragi sau isi vor gasi chemarea.

In cele mai favorabile conditii, o persoana isi poate realiza visul. Dar pentru asta trebuie sa fii pregatit pe plan intern si sa lucrezi putin. Nu e de mirare ca spun ca nu poti prinde un peste dintr-un iaz fara efort. Puterea si energia planetelor te pot duce oriunde, asa ca daca lasi sa fie incontrolabil, rezultatul va fi imposibil de prezis.

Cel mai bine este sa scapi de tot ce este de prisos si sa-ti distraga atentia de la obiectiv. Concentreaza-te pe deplin pe ceea ce iti doresti si noteaza pasii pe care planuiesti sa-i faci pe drumul catre asta. Deci, energia puternica va fi concentrata exact acolo unde aveti nevoie de ea. Universul insusi te va conduce pe calea cea mai scurta catre obiectiv.

De asemenea, nu uitati ca relatiile cu oamenii in timpul paradei planetelor se pot imbunatati sau inrautati – totul depinde de cuvinte si fapte specifice. Conflictul nu este cea mai buna alegere pe care o poti face. Este mai bine sa uiti toate nemultumirile si sa incerci sa intri in pozitia unor oameni care nu au fost intelesi inainte. Acest lucru va va adauga energie si va va permite sa va alaturati fluxului proceselor cosmice.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.