Astrocalendar pentru perioada 25-31 mai 2022. Ce evenimente astrologice vor afecta soarta oamenilor. Marile puteri vor fi adruncinate

Astrocalendar pentru perioada 25-31 mai 2022. Ultima luna de primavara s-a dovedit a fi neobisnuita in ceea ce priveste evenimentele astronomice. La sfarsitul lunii aprilie, am experimentat o eclipsa de soare si am intalnit luna cu o perioada periculoasa, ambigua. In astrologie, este in general acceptat ca actiunile unei persoane in zilele eclipsei afecteaza multe luni inainte si uneori chiar ani. Aceasta a fost urmata de o eclipsa de Luna pe 16 mai, care a inchis coridorul eclipsei.

Se parea ca toate surprizele s-au terminat, dar astrologul Tatiana Lukashevich a explicat ce alte evenimente cosmice interesante din luna mai vor afecta soarta oamenilor si cum va fi sfarsitul lunii din 25 pana in 31.

Caracteristicile astrologice ale lunii

In timpul eclipsei din 15 mai, Luna s-a alaturat in Taur cu steaua Algol. Acest lucru a activat imediat problemele de tezaurizare si economii, creand o perna financiara pentru viitor. Totusi, spune astrologul, influenta stelei va duce inevitabil la rezultate exact opuse. Sezonul care urmeaza va dezamagi cu esecurile, poate aparea penurie de alimente, iar sistemul bancar va fi zdruncinat. Situatia este clar agravata de Aldebaran si Sheat, care merg alaturi de Algol.

Doua planete – Marte si Jupiter – vor face tranzitia catre constelatia Berbec. Acest semn se refera la reprezentantii stralucitori ai elementului foc, care sugereaza seceta severa, incendii. In plus, exista riscul escaladarii conflictelor.

Din 10 mai, Mercur a intrat in retrograd. Prin urmare, pe parcursul lunii mai, multi oameni simt o incetinire a proceselor incepute anterior. Dar perioada este buna pentru amintiri, lucrul la greseli si comunicarea cu vechii prieteni.

Astrocalendar pentru 25-31 mai 2022

25 mai.

Satelitul Pamantului, Luna, este in conjunctie cu Marte, ceea ce ar putea reduce securitatea. Ar trebui sa evitati pericolele si sa nu va asumati riscuri in zadar. Soferii ar trebui sa fie foarte atenti pe drumuri. Cel mai bine este sa amanati operatia daca este posibil.

26 mai.

Planeta rosie va face o tranzitie in zodia Berbecului, care va ascuti senzualitatea si emotionalitatea tuturor semnelor de foc. In acelasi timp, va fi posibil sa plonjati in munca si creativitate cu mare entuziasm, cu toate acestea, Berbecii insisi risca sa se „arda” complet. Ei pot simti o nervozitate incontrolabila, o dorinta de a lupta cu tot raul din lume. Acest lucru este prea nerezonabil, deoarece semnul ar trebui sa se gandeasca la modalitati de relaxare, care includ: bai, meditatie, jogging, masaj.

28 mai.

Venus, planeta feminina, va intra in zodia Taurului. De aceea, doamnele frumoase se pot simti ca niste adevarate regine, conducatoare ale inimii barbatilor. Unii vor simti nevoia sa mearga la intalniri, la restaurante, sa se bucure de viata si sa se distreze. Altii vor merge cu capul inainte in creativitate.

29 mai.

Conjunctia dintre Marte si Jupiter este timpul oamenilor. Un val de forta ii va impinge sa cucereasca noi culmi. Energia care curge liber va creste dorinta de a obtine mai mult. Cu toate acestea, daca in acest moment esti incarcat de negativitate, atunci va creste si ea.

30-31 mai.

Trecerea lui Mercur prin Algol va aduce informatii confuze si evenimente neplacute.

31 mai.

Soarele va trece peste steaua Aldebaran. Pentru majoritatea oamenilor, acest eveniment nu va aduce probleme, dar marile puteri vor fi zdruncinate.