Mara Banica, ingenuncheata de durere: „S-a stins astazi dimineata. Suntem socati”

Mara Banica este devastata, dupa ce tatal ei s-a stins din viata joi dimineata. Jurnalista si intreaga familie sunt disperati, dar incearca sa fie rationali, pentru a pregati cele necesare pentru inmormantare

Anuntul trist a fost facut chiar de jurnalista, pe reteaua de socializare. Mara Banica nu a specificat care este cauza decesului, insa a precizat ca trupul neinsufletit al tatalui sau urmeaza sa fie depus maine, 18 noiembrie, la biserica Sfantul Gheorghe Nou din Capitala.

Jurnalista si tatal sau au avut o relatie extrem buna si erau apropiati. Barbatul avea 71 de ani, varsta pe care a implinit-o chiar de Revelion.

Mara Banica, ingenuncheata de durere:

„Tata s-a stins astazi dimineata. Suntem socati. Anesteziati. Muti de durere. Il vom depune maine, la ora 14.00, la biserica Sfantul Gheorghe Nou. Slujba de inmormantare va fi sambata, la ora 12.00, la biserica.

Dumnezeu sa te Ierte si sa te Odihneasca, tati! Te iubesc pana la cer, acolo unde te ai dus acum, si inapoi. Iti multumesc pentru tot ce sunt. Pentru ca tot ce sunt iti datorez tie„, este mesajul transmis de Mara Banica, pe pagina sa de Facebook.