Lavrov, declaratie scandaloasa: „Hitler avea sange evreu”

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a spus ca Adolf Hitler avea sange evreu si ca cei mai inflacarati antisemiti erau de obicei evrei. Israelul este revoltat de astfel de declaratii.

Lavrov intr-un interviu cu compania de televiziune italiana „Mediaset”, citat de Ministerul rus de Externe , ministrul de externe israelian Jair Lapid pe Twitter

Publicitate

Discursul direct al lui Lavrov : „El (presedintele Volodymyr Zelensky – n.red.) prezinta un argument: ce poate fi o nationalizare daca este evreu. Poate ma insel, dar si Hitler avea sange evreu. Nu inseamna absolut nimic.

Publicitate

Poporul evreu intelept spune ca cei mai inversunati antisemiti sunt de obicei evrei . „Familia nu este lipsita de un ciudat”, cum spunem noi.

Detalii : Potrivit lui Lavrov, sunt publicate unele materiale care confirma ca „americanii si canadienii au jucat un rol principal in pregatirea unitatilor ultra-radicale, deschis neonaziste in Ucraina”.

Discursul direct al lui Lapid : „Declaratia lui Lavrov este o declaratie scandaloasa si de neiertat, precum si o greseala istorica teribila.

Evreii nu s-au sinucis in timpul Holocaustului. Cel mai scazut nivel de rasism impotriva evreilor este acela de a acuza evreii insisi de antisemitism”.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.