Lavrov, declaratie scandaloasa: „Hitler avea sange evreu”

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a spus ca Adolf Hitler avea sange evreu si ca cei mai inflacarati antisemiti erau de obicei evrei. Israelul este revoltat de astfel de declaratii.

Lavrov intr-un interviu cu compania de televiziune italiana „Mediaset”, citat de Ministerul rus de Externe , ministrul de externe israelian Jair Lapid pe Twitter

Discursul direct al lui Lavrov : „El (presedintele Volodymyr Zelensky – n.red.) prezinta un argument: ce poate fi o nationalizare daca este evreu. Poate ma insel, dar si Hitler avea sange evreu. Nu inseamna absolut nimic.

Poporul evreu intelept spune ca cei mai inversunati antisemiti sunt de obicei evrei . „Familia nu este lipsita de un ciudat”, cum spunem noi.

Detalii : Potrivit lui Lavrov, sunt publicate unele materiale care confirma ca „americanii si canadienii au jucat un rol principal in pregatirea unitatilor ultra-radicale, deschis neonaziste in Ucraina”.

Discursul direct al lui Lapid : „Declaratia lui Lavrov este o declaratie scandaloasa si de neiertat, precum si o greseala istorica teribila.

Evreii nu s-au sinucis in timpul Holocaustului. Cel mai scazut nivel de rasism impotriva evreilor este acela de a acuza evreii insisi de antisemitism”.