Lacrimi si durere la inmormantarea lui Marcel Morosanu, unul dintre cei care a sfarsit in accidentul din Iasi. Tanarul a lasat in urma doi copii mici

Durere mare in comuna Bals, judetul Iasi, acolo unde Marcel Morosanu, unul dintre muncitorii morti in accidentul de la Baltati, a fost inmormantat. Tanarul de 32 de ani era tatal a doi copii mici – un baietel de 4 ani si o fetita de 9 ani.

Marcel Morosanu, un tanar de 32 de ani, tatal a doi copilasi, o fetita de 9 ani si un baietel de 4 ani. Anul trecut, barbatul i-a dat a doua sansa la viata surorii lui, care a fost la un pas de moarte. I-a donat celule stem si, astfel, a salvat-o.

In dimineata fatidica, a avut o parca presimtire. „A zis sa am grija de copii. Si l-am asteptat sa ma sune la 12. Si n-a mai sunat”, marturisea distrusa de durere sotia lui Marcel Morosanu, dupa tragedie.

Familia lui Marcel Morosanu, distrusa

Intreaga familie a lui Marcel Morosanu regreta enorm pierderea acestuia. Atat sora, cat si sotia acestuia sunt distruse. Loredana Morosanu sustine ca fratele sau i-a oferit o noua sansa la viata si spune ca doar aceasta amintire o mai are de la el. Reamintim faptul ca Marcel, anul trecut, i-a donat celule stem.

„Anul trecut mi-a donat celule. M-a salvat pe mine si s-a dus el. Mie mi-a facut transplantul de celule stem. Traiesc acum datorita lui. Este amintirea de la el. Am avut un frate foarte bun, cel mai bun. A fost mai mic decat mine, ma asculta. Sambata seara am vorbit cu el. Ne-a cumparat peste si a venit la mine. L-am vazut doar un pic si a plecat. Asta a fost ultima data cand l-am vazut”, a spus sora lui Marcel Morosanu, Loredana.