Irina Binder il pune la zid pe George Buhnici: „Bai, nene, oamenii normali merg la mare sa vada marea”

Scriitoarea Irina Binder a reactionat dur dupa declaratiile facute de vloggerul George Buhnici in care isi compara sotia cu „o minora” si critica siluetele femeilor aflate pe litoral.

„Nu am scris niciodata despre scandaluri, mi s-a si reprosat ca nu apar anumite cauze atunci cand vreo persoana publica a avut derapaje grave… Nu-mi place circul, nu-mi plac barfele si nu-mi place sa arunc si eu cu pietre atunci cand cineva are parte de oprobiu public. Dar ca om care primeste foarte multe mesaje de la adolescente si de la femei complexate de aspectul lor fizic si care traiesc adevarate traume, sunt izolate social si apeleaza la masuri drastice (riscand sa-si puna in pericol sanatatea) doar pentru a arata „mai bine” si pentru a fi acceptate de societate, sau mesaje de la femei hartuite si de la fete abuzate, ca femeie care am avut parte de body shamming, iau foc atunci cand o persoana publica arunca afirmatii de genul:

Publicitate

”Serios, mai mergeti pe la sala, fetelor! Venim la mare ca sa vedem piele si as vrea ca pielea aia sa nu aiba vergeturi.”

Publicitate

„Eu am norocul ca am o sotie care arata ca o minora. Asta e sansa vietii mele, jur.”

Bai, nene, oamenii normali merg la mare sa vada marea, zarea si eventual OAMENI, nu pielea femeilor. Daca tu mergi la mare sa vezi piele si mai ai si o sotie, atunci regretam ca nu are si ea noroc de un barbat ok. Daca standardul tau de frumusete sunt minorele, du-te si te cauta. Pana atunci te informam ca pe noi, femeile cu vergeturi si celulita, care nu mergem la sala ca sa-ti bucuram tie retina, NU ne intereseaza ce vrei tu sa vezi si nici cum vrei tu sa arate pielea noastra. Ca nici tu nu arati asa cum am vrea noi. Si nu te mai flata gratuit, parerile misoginilor nu au nicio valoare.”, a scris Irina Binde pe pagina sa de Facebook.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.