Incendiu pe calea ferata in Bucuresti. S-a emis mesaj RO-Alert

Incendiu langa Podul Grant. Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la doua vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Echipajele de interventie au fost alertate la locatia incidentului si au ajuns rapid la fata locului pentru a actiona in vederea limitarii si stingerii incendiului. Situatia este una deosebit de periculoasa, deoarece flacarile se manifesta cu intensitate si degajari mari de fum.

Articolul continuă după reclame

Avand in vedere modul de manifestare a incendiului, dispozitivul de interventie a fost suplimentat cu 5 cisterne de mare capacitate pentru a realiza rezerva de apa. In total, actioneaza 9 autospesciale de stingere cu apa si spuma si 5 cisterne . Avand in vedere degajarea intensa de fum, a fost emis un mesaj prin sistemul Ro-Alert pentru avertizarea si informarea populatiei.

Pompierii incearca sa tina situatia sub control si sa stinga cat mai repede incendiul, pentru a evita ca focul sa se extinda si la alte vagoane din apropierea celor afectate de incendiu.

Publicitate

Momentan nu se stie de la ce a pornit focul. Cel mai probabil, acest aspect va fi stabilit de catre specialisti, la finalul interventiei pompierilor aflati la fata locului.

Update

La interventia de la zona de triaj din Gara Basarab, in momentul de fata incendiul este localizat. Au fost afectate 15 vagoane dezafectate.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.