Horoscop cu Neti Sandu. Vesti grozave pentru trei zodii. Destinul li se schimba total

Horoscop de inceput de weekend. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru fiecare zodie in parte. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

O intalnire cu cineva care vine cu un gand de colaborare si s-ar putea sa va convina, cu conditia sa nu va fie ocupat, deja, timpul liber.

O sa va mobilizati din mers sa o porniti la drum, ca terminati rapid treburile de pe-acasa si va oferiti si voua un cadou, o relaxare.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu- TAUR

Va chivernisiti banii si o sa va puteti si distra dupa ce faceti aprovizionarea si platiti darile lunare, o sa luati in calcul si taxele, impozitele de inceput de an.

O invitatie la cineva din alta localitate, poate e un party acolo si o sa va bucurati de atmosfera de acolo.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Se poate sa va asociati cu niste cunoscuti ca sa plecati pe undeva si poate aveti o preocupare comuna, o fi ceva deconectant si o sa va prinda bine sa va miscati un pic, sa socializati.

O sa apara cineva, in drumurile voastre, care o sa se arate interesata de voi, persoana, ca sa formati un cuplu.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

O sa bateti palma pentru un contract si o sa dati zor sa duceti totul la bun sfarsit, ca nu pare sa fie pe termen lung, ci un tur de forta rapid.

O sa va impuneti punctul de vedere in cadrul relatiei de cuplu, dar decizia pe care o veti lua va fi de comun acord cu partenerul de cuplu, sau asa ar trebui.

Horoscop cu Neti Sandu- LEU

E momentul sa va relansati, sa va etalati toate calitatile care va recomanda pentru un job mai bine platit si o sa va implicati trup si suflet.

Apare o oferta de lucru si daca nu sunteti pana peste cap de ocupati, o sa mai acceptati o colaborare ca sa va suplimentati veniturile.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Se poate sa aveti mult de lucru, si la serviciu, si la scoala, sa aveti si treaba acasa, dar sa va achitati onorabil de toate obligatiile.

E cineva care nu s-a impacat cu gandul ca v-a pierdut, ca v-ati despartit si vrea sa mai incercati daca mai exista disponibilitate sufleteasca.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

O sa alegeti o varianta de petrecut timpul liber in compania prietenilor ca sa va puteti destinde, ca nu ati apucat sa va si odihniti.

Se poate sa aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ca sa puneti niste lucruri la punct, sa va consolidati relatia.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.