Imagini cutremuratoare din Ucraina. Un barbat se arunca in fata un convoi militar rusesc.

Imagini tot mai greu de privit din Ucraina fac inconjurul lumii. O masina a fost pur si simplu strivita de un tanc chiar pe un bulevard. Din fericire, soferul a fost scos cu viata dintre fiarele contorsionate.

Razboiul continua sa faca ravagii in Ucraina, iar acum luptele se dau chiar in Kiev. Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski sustine ca el este tinta numarul 1 pe care Vladimir Putin o vizeaza, iar ca familia sa este pe locul doi.

Un barbat se arunca pur si simplu in fata masinilor dintr-un convoi rusesc, in incercarea de a le opri inaintarea.

Intr-un alt videoclip se vede mobilizarea barbatilor care au ramas sa apere Ucraina. Voluntarilor li se impart arme pentru a lupta impotriva armatei rusesti.

Mobilizare masiva in Cecenia.

Presedintele Ucrainei a imbracat uniforma militara si a decis sa lupte cot la cot, alaturi de soldatii pe care ii conduce, pentru a-si apara tara.

Mai multi nou-nascuti care erau internati pe sectia de terapie intensiva la spitalul de pediatrie din orasul Dnipro au fost mutati de catre asistente la un nivel inferior al spitalului, intr-un adapost improvizat, pentru ca acestia sa fie protejati de un eventual atac.

Soldatii Fortelor Armate din Ucraina au filmat urmarile unor confruntari cu trupe ruse care s-au infiltrat in Kiev, soldatii purtand uniforme ale armatei din Ucraina. Incidentul a avut loc in districtul Obolon, din capitala tarii.

 

 

Peroanele metrourilor sunt arhipline in Ucraina, nu de calatori, ci de persoane care au innoptat in reteaua subterana, de teama luptelor de la suprafata: