Iancu, prima reactie dupa ce Culita Sterp a condus beat, a provocat un accident grav si a fugit de politie: „Voi, daca ati fi inteligenti, ati…”

Iancu, fratele mai mic al lui Culita, a postat un clip in care le spune  internautilor sa nu-i mai judece fratele, ci mai degraba sa invete din greseala lui.

„V-ati trezit toti acum sa-l judecati pe Culita ca ce-a facut, ca merita condamnat, la puscarie, v-ati trezit toti sa aruncati cu pietre in fratele meu. Intr-adevar, el a provocat acest accident si el plateste, dar voi nu sunteti in masura sa-l judecati, ca nu suntem noi in masura sa ne judecam unii pe altii pentru faptele noastre. Este cineva acolo sus care ne judeca dupa faptele noastre.

Voi, daca ati fi inteligenti, ati invata ceva din accidentul asta si nu v-ati da atat cu parerea si n-ati fi atat de filosofi in comentarii. Mai bine invatam din greselile altora decat din ale noastre.

Publicitate

Omul a gresit, e omeneste sa gresesti. Bine ca nu s-a intamplat mai rau. Eu Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat mai rau nici cu el, nici cu baiatul care se afla in Logan. Sunt sigur ca, dupa palma asta de la Dumnezeu, Culita o sa invete ceva. El nici nu e un tip care bea alcool, bea foarte rar si uite ca acuma asa s-a intamplat, sa se urce si la volan in situatia asta… Nu-mi explic de ce s-a urcat asa, pentru ca nu face lucrurile astea niciodata”, a declarat Iancu, in cadrul unui videoclip, postat pe paginile de socializare.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.