Horoscopul lui Neti Sandu. Astrele anunta reusite mari pentru trei zodii

Horoscop 17 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri.

Horoscopul lui Neti Sandu- Berbec

E multa munca si o sa dozati energia sa va ajunga pentru treburile de serviciu, poate mai aveti si in particular si va mai invita si prietenii la o cafea.

Horoscopul lui Neti Sandu – Taur

Ati tot amanat niste lucruri, dar va trebui sa va ocupati de ele, sa parafati niste acte, sa luati la raport niste obiecte de prin casa, ori masina.

Publicitate

Horoscopul lui Neti Sandu – Gemeni

O sa va luptati pentru niste bani cuveniti, sa vi-i luati odata si sa faceti si o selectie pentru ofertele de colaborare, ca aveti un standard pe care vi-l respectati.

Articolul continuă după reclame

Horoscopul lui Neti Sandu – Rac

O sa va straduiti sa nu depasiti bugetul alocat cheltuielilor, sa va chivernisiti banii ca aveti multe de luat in perioada sarbatorilor pascale si vreti sa va ajunga.

Horoscopul lui Neti Sandu – Leu

Se poate sa luati startul intr-o noua competitie care sa va deschida o alta perspectiva in plan profesional si o sa va bucurati de succes, ca poate fi momentul vostru de glorie.

Horoscopul lui Neti Sandu – Fecioara

Va reusesc demersurile care tin de acte, poate aveti de semnat un contract si se rezolva chestiuni care tin de scoala, poate mai sunt si taxe de achitat.

Horoscopul lui Neti Sandu – Balanta

Vi se propune ceva nou la serviciu si o sa va ganditi daca va incumetati la asa ceva, sau nu e de voi c-aveti o agenda incarcata. E tentant, totusi!

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.