Horoscop special cu Neti Sandu. Vin schimbari importante. Trei zodii au noroc in toate

Horoscop 2 decembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru a doua zi de iarna. Sa aflam cum ne merge astazi.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Va invita cineva care locuieste prin alta zona geografica si o sa va duceti, ca o s-aveti chef sa o porniti la drum, ca sunt oamerni draguti, care v-asteapta. E posibil sa aveti musafiri de la drum daca nu plecati pe nicaieri si aveti chef de oaspeti, pentru o zi, doua.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

O veste buna de la cineva care poate zice ca vine pe la voi si o sa fie incitanta provocarea, ca tot nu erati convinsi ca e cine trebuie, ca ati facut o alegere buna. Poate puneti la bataie fondul de rulment al familiei, ca sa dati o fuga la rude sau la prietenii de prin alt oras, sa va distrati.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va bucurati de revederea unor oameni care au tot lipsit de la intalnirile de grup, si aveti ocazia sa recuperati ca sa va puneti la curent cu noutatile. E posibil sa va iasa-n cale cineva care se regaseste in felul vostru de a fi si, daca si voi la fel, o sa iasa o frumoasa poveste de cuplu.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Va scoate la cafea cineva de care aveti nevoie ca sa primiti asigurari ca relatia voastra se indreapta in directia care trebuie, ca sa fiti stapani pe situatie. Poate le puneti casa la dispozitie, camera de oaspeti, unor prieteni care sunt in trecere prin orasul vostru.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Voi pareti destinsi, gata de iesit pe-afara, poate plecati si pe alte meleaguri ca sunt prieteni care v-asteapta si o sa va distrati, o sa lasati toate grijile deoparte. E cineva care vrea sa va castige linima si daca rezonati sufleteste, o sa puteti fi impreuna.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Se poate sa-i chemati pe niste prieteni pe la voi si sa petreceti o zi, doua impreuna, ca aveti multe in comun si o sa va bucurati de revedere. Se poate sa va duceti la o petrecere, aniversare, nunta, botez si o sa fie distractie.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

O sa va mearga mai bine in relatia sentimentala, cu conditia sa fiti receptivi la problemele celuilalt, sa va armonizati. E cineva care va mai cere o sansa de a fi impreuna si, daca se poate repara, o sa-i mai acordati credit.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.