Horoscop special cu Neti Sandu. Ninge cu noroc si vesti bune pentru aceste zodii

Horoscop 1 decembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru prima zi de iarna. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Organizata sau nu, o sa urmeze o escapada turistica prin tara, desi va puteti aventura si in afara pentru doua – trei zile de schimbat peisajul. Intrevedere cu cineva care vrea sa va propuna o munca in colaborare, si din conversatie o sa va dati seama daca vi se potriveste sau nu.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

E si la voi un dor de duca si poate insista tineretul sa va scoata la o plimbare, sa revedeti locuri incarcate de amintiri, si sa va-ncarcati bateriile. Scoateti bani din fondul de economii ca sa va puteti misca zilel astea, ca e de vazut si alti oameni, alte locuri.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

De mult asteapta prietenii sa va vedeti in timpul liber, sa schimbati impresii, sa faceti miscare, alergati pe un teren de sport, urcati pe munte, va dati cu parapanta. Poate va invita cineva la un gratar, o petrecere cu oameni pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si o sa aveti chef sa va duceti.

Articolul continuă după reclame

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Se pare ca va ocupati de pregatiri ca sa-i chemati pe ai vostri din familia largita la masa si o sa va faca placere sa petreceti mare parte din zi impreuna. Poate le-ati pregatit o surpriza unor oameni dragi si o sa-i chemati pe la voi, sau iesiti in oras impreuna.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

Se poate sa va cheme niste rude pe undeva prin imprejurimi si o sa va-ntretineti frumos in ziua asta de sarbatoare. Se poate sa le preparati ceva special copiilor din familie si sa se bucure si cei mari pe langa ei, azi, maine.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Poate faceti cumva sa se reuneasca familia, ii chemati pe toti din familia largita la o masa festiva, traditionala si or sa fie cu totii binevoitori. E un moment bun sa faceti cunostinta cu cineva care o sa faca parte din familia voastra, si o sa va completati frumos.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

O sa puteti da o fuga prin tara, sau chiar in afara, sa vizitati niste locuri, oameni, ca sa dati refresh starii de spirit, sa va revigorati. Poate plecati cu grupul pe undeva si se poate sa fie o petrecere pe-acolo pe unde ajungeti, ca e sarbatoare.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.