Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti bune de la astre. Se anunta indeplinirea multor dorinte. Trei zodii vor avea noroc ceresc

Horoscop 27 august 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Sunt chestiuni de familie care se cer rezolvate si o sa contribuiti cu tot ce se poate ca toate celelalte lucruri trec pe planul doi

O iesire la malul marii ar aduce un plus de culoare in relatia voastra de cuplu, v-ar revigora.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

E momentul vostru de expansiune si poate adunati in jurul vostru niste oameni care sa puna umarul la un proiect care v-ar aduce un plus de notorietate.

Poate ii duceti pe copii acolo un de le-ati promis intr-un parc de agrement, acvatic, sau direct la malul marii ca le place.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va duceti probabil intr-o vizita, si poate reinnodati firul unei relatii care nu mai avea vibe si o sa va simtiti impliniti sufleteste.

Poate abia acum o sa gasiti cazare intr-o statiune turistica, din tara, sau de-afara si o sa scoateti bani din economii sa va duceti.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Poate va costa mai mult decat ati estimat petrecerea pe care-o dati fie acasa, fie la un restaurant, la o piscina, ori pe nisip, la malul marii.

O sa va deplasati cu altceva decat stabiliserati initial, spre o destinatie turistica si chiar se va dovedi o alegere buna.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O sa reveniti la sentimente mai bune ca tineti prea mult la fiinta de care v-ati separat ca sa va despartiti, cand ati fost atat de fericiti.

O sa cheltuiti atat cat e nevoie ca sa-i vedeti fericiti pe ai vostri si sa acumulati amintiri de neuitat.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

O sa va dati intalnire cu prietenii, poate va sarbatoriti ziua de nastere, ori ati castigat un titlu, v-ati dus la un job nou si vreti sa dati de baut, de mancat.

E cineva care va ia pe sus sa plecati intr-o excursie, poate va scoate la o cina in doi si or sa va treaca toate emotiile.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Poate va scot amicii la o piscina, la o terasa si mai faceti si voi o economie la bani, c-ati tot platit de fiecare data si acum e randul lor.

Poate va impliniti visul de a va duce la malul marii macar pentru o zi, daca nu mai mult , ca prea erati nerabdatori.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.