Primarul din Caracal, tatal patronului firmei unde a avut loc explozia de la Crevedia, mesaj halucinant: „este problema lor”

Ion Doldurea, edilul orasului Caracal si tatal proprietarului companiei unde a avut loc deflagratia din Crevedia, a exprimat opinii insensibile cu privire la pompierii suferinzi, sustinand ca aceasta este „chestiunea lor”.

Intr-un dialog acordat postului Romania TV imediat dupa tragicul incident, Ion Doldurea, primarul din Caracal, a comentat despre evenimentul tragic petrecut la firma fiului sau, Ionut Doldurea. In acest context, a facut declaratii uluitoare.

Cand a fost intrebat daca este constient ca persoane au pierit in urma evenimentului, edilul orasului Caracal a replicat: „Da, sunt la curent. Se vorbeste despre o victima umana. In ceea ce priveste ceilalti, pompierii, este treaba lor.”

Publicitate

Ion Doldurea a mentionat ca in timpul exploziei se afla in strainatate, in cursul pregatirii pentru o conferinta, dar ca intentioneaza sa revina de indata in tara utilizand primul zbor disponibil. De asemenea, acesta a indicat ca fiul sau este „in discutii cu organele de ancheta”.

Dupa deflagratia de la Crevedia, un total de 32 de pompieri si doi jandarmi au fost raniti si au fost transferati la spitale din Bucuresti, suferind arsuri la nivelul fetei si mainilor.

Statia GPL din Crevedia, care a explodat sambata seara, este controlata de o firma al carei actionar maoritar este Ionut Daniel Doldurea, fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Firma se numeste Flagas SRL. Actionarii firmei sunt Ionut Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionut Stinga (49%).

Ionut Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea. Cifra de afaceri a firmei Flagas SRL in anul 2022 a fost de 595 de milioane de lei.

Primarul din Caracal a confirmat aceste informatii la Romania TV.

„Am reusit sa aflam adevarul. Am vorbit cu primarul din Caracal. Mi-a povestit urmatoarele aspecte! Spune astfel: Roxana, am plecat de urgenta din strainatate, la un simpozion. Acum am ajuns acolo! Dar iau primul avion spre Romania. Intr-adevar, aceasta statie care a luat foc este a fiului meu Ionut. Ionut este acolo. Este cu procuratura dupa el! Nu mai functiona statia respectiva! Eu nu stiu ca baiatul meu sa fi facut ilegalitati! Inteleg ca sunt si doi pakistanezi muncitori, dati disparuti. Statia GPL care a explodat la Crevedia apartine familiei primarului din Caracal Ion Doldurea”, a declarat Roxana Ciuca, la Romania TV.

Publicitate

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.