Horoscop rune 25 iulie – 31 iulie. Leii trebuie sa plateasca pentru greselile din trecut, Pestii vor avea succes, Scorpionii primesc recompense

Horoscop rune 25 iulie – 31 iulie. Saptamana 25-31 iulie va fi bogata in fenomene astrologice: Jupiter retrograd, luna noua in zodia Leului, opozitia lui Mercur cu Marte si Saturn. Aceasta perioada ii va obliga pe nativii din multe zodii sa-si analizeze viata, iar Luna Noua va aduce un sentiment de nesiguranta si oboseala, dar pana la sfarsitul saptamanii situatia se va stabiliza.

Berbec

In aceasta saptamana, este indicat ca Berbecul sa depuna toate eforturile pentru a obtine ceea ce isi doreste. Combinatia de planete arata ca pasivitatea poate avea consecinte negative atat pentru cariera, cat si pentru relatiile personale.

De marti, capacitatea ta de a-ti exprima ideile creative este sporita, asa ca profita la maximum de ea. Din 26 iulie, Marte si Mercur vor converge, ceea ce va duce la confruntari si conflicte. Dar pana la sfarsitul saptamanii situatia se stabilizeaza putin.

Taur

Perioada de la 25 la 31 iulie poate aduce Taurului surprize neplacute sub forma unei confruntari cu persoana iubita. Daca nu vrei o pauza, ar trebui sa fii atent in declaratii si sa-ti potolesti gelozia. Saptamana este nefavorabila pentru rezolvarea problemelor importante, acestea ar trebui amanate pana la o perioada mai reusita.

Horoscopul arata ca Taurul ar trebui sa fie atent in timpul cand conduce. Este indicat sa eviti calatoriile lungi.

Gemeni

Pentru Gemeni va veni un timp de activitate viguroasa, perioada de calm si liniste a trecut deja. Incercarea de a „sta pe doua scaune” in acest moment nu va avea succes – tot trebuie sa faci o alegere.

Inceputul saptamanii va aduce instabilitate si incertitudine cu privire la viitor. Gemenii se pot confrunta si cu barfele si calomniile la locul de munca. Insa, din 28 iulie, ei vor putea sa se regaseasca si sa intoarca situatia in favoarea lor.

Rac

Racii ar trebui sa dedice aceasta saptamana treburilor casnice. Ei vor putea nu numai sa-si imbunatateasca spatiul personal, ci si sa-si reumpla energia si puterea interna. In perioada 25 iulie – 31 iulie, nu se asteapta tulburari semnificative in viata Racilor. Vor merge cu fluxul, urmand un plan bine stabilit.

Viata personala, munca si finantele va vor incanta, astfel incat sa va puteti impartasi in siguranta fericirea cu familia si prietenii.

Leu

Leii vor trebui sa plateasca pentru greselile din trecut. Acest lucru te va enerva putin, dar nu te grabi sa reactionezi emotional. 26 iulie va fi o zi grea pentru Leu: exista riscul de a compromite informatiile care ies si chiar de a apela la serviciile avocatilor.

Luna noua din Leu pe 28 iulie va juca in mainile acestui semn, iar el isi va putea arata talentul stralucitor si iai va recapata autoritatea pe care a pierdut-o mai devreme.

Fecioara

Fecioarele vor trebui sa faca fata faptului ca treburile lor nu vor decurge conform planului. Nu le va aduce incredere si optimism. Cel mai bine este ca ei sa preia acele proiecte in care sunt proprii sefi si nu vor depinde de alti oameni. La mijlocul saptamanii, ajutorul poate veni de la oamenii din jurul tau.

Este mai bine ca Fecioarele sa amane chestiunile importante pentru o perioada mai reusita, care va veni in curand.

Balanta

Saptamana aceasta va pune Balanta in fata unei alegeri dificile. Astrele arata ca cel mai bine este sa iei o decizie la inceputul saptamanii, ascultandu-ti intuitia – nu te va dezamagi. Venus retrograda va forta Balanta sa descopere talentul vorbitorului si sa preia rolul de lider. Este important sa pastrati aceste pozitii in viitor – acest lucru va va ajuta sa avansati pe scara carierei.

Scorpion

Scorpionii vor trebui sa lucreze 24/7 daca vor sa obtina rezultatul dorit. Perioada este buna pentru a-si dezvalui potentialul in mediul de lucru si a aplica in practica cunostintele dobandite. Daca Scorpionii profita de aceasta oportunitate, vor putea primi o recompensa buna pentru munca lor.

Atunci cand rezolvi problemele de zi cu zi, ar trebui sa aplici doar pragmatismul si logica, evitand latura emotionala.

Sagetator

Inceputul saptamanii va aduce un sentiment de gol si esec, in acest moment este mai bine sa va angajati in auto-dezvoltare si sa reduceti activitatea de munca. Sagetatorii vor fi fortati sa faca o scurta pauza si, desi acest lucru va fi putin enervant, nu ar trebui sa va faceti griji. Pana vineri, se vor deschide noi perspective si oportunitati.

Capricorn

Capricornii in aceasta saptamana isi vor declara deschis planurile ambitioase. Sub influenta lui Jupiter, vor uita de rezistenta si stabilitatea lor obisnuita. Emotiile pot avea intaietate fata de diplomatia obisnuita, mai ales in ajunul lunii noi din 28 iulie. Comportamentul atipic al Capricornilor va reveni la cursul obisnuit pana la sfarsitul saptamanii. Prin urmare, astrologii recomanda sa nu preia puteri excesive si sa fie atenti la sfaturile celorlalti.

Varsator

Varsatorii se vor simti putin in afara elementului lor saptamana aceasta. Sentimente atipice de confuzie, anxietate si confuzie ii vor insoti in toata aceasta perioada. Luna noua din 28 iulie ar trebui folosita pentru a face planuri si sarcini pentru saptamana viitoare, pentru ca deja din 31, viata Varsatorului va reveni la normal.

Pesti

Sub influenta lui Venus retrograd, Pestii vor dori sa se introspecteze si sa gaseasca slabiciunile din viata lor. Relatiile cu persoana iubita vor aduce surprize placute, vor gasi cu usurinta puncte comune si vor inlatura toate barierele care ii impiedica sa se exprime. Pe 28 iulie, poate exista dorinta de a-i ajuta pe altii cu sfaturi sau fapte, dar nu te grabi sa depasesti granitele personale.

In general, saptamana va avea succes si ii va ajuta pe Pesti sa-si priveasca viata cu optimism.