Oana Roman o pune la zid pe pe sotia lui George Buhnici: „In mod normal tu nu ai loc intr-o societate civilizata. Nici tu, nici sotul tau”

Oana Roman o pune la zid pe sotia lui George Buhnici. Lorena a fost taxata de catre public pentru faptul ca nu a reactionat si i-a permis sotului sa adreseze cuvinte urate la adresa femeilor cu celulita si vergeturi. Dar la purin internautii au descoperit o postare facuta de sotia lui Buhnic, cand jigneste o femeie la mare.

Oan roman, mesaj dur pentru sotia lui George Buhnici:

„De ce ar vrea cineva sa faca asa ceva? De ce sa jignesti gratuit o fiinta umana pe care nu o cunosti si despre care nu stii nimic? De ce sa fii rau, primitiv si ticalos? De ce? Cu ce te ajuta? De unde vine instinctul de a face rau? Ce poate zace intr-un om ca sa poata face asa ceva? Shame on you (n.r. Sa-ti fie rusine), doamna Buhnici.

As intra in pamant de rusine si as disparea din spatiul public. As face acte de caritate si as merge la biserica sa ma rog pentru linistea sufletului. In mod normal tu nu ai loc intr-o societate civilizata. Nici tu, nici sotul tau.

Mai voiam sa spun ceva, profesional vorbind. Cazul domnului Buhnici mi se pare cel mai elocvent caz de proasta gestionare a unei situatii de criza, pentru ca in Romania, din pacate, din punct de vedere PR, exista foarte putini oameni care stiu sa gestioneze o situatie de criza. Cei care stiu meseria asta din pacate sunt foarte putini.

E clar ca acest domn nu are nu PR sau nu unul care sa stie sa comunice in situatii de criza. Sau poate nu l-a ascultat. Dar reactia a fost ca l-a ingropat si mai mult. Si sunt afaceri si persoane care au disparut complet pentru ca nu au stiut sa gestioneze o situatie de criza”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.