Horoscop pentru 2021: Timpul schimbarii si inceputul Marii mutatii

Vine un nou an – 2021 – si noi, ca intotdeauna, vrem sa stim cum va fi? Ce ne va aduce? Va fi mai rau sau mai bun decat predecesorul sau?

Astropsihologul Valentina Vittrok vorbeste despre ceea ce ne asteapta in 2021 .

„Marele secerator” Saturn

Momentul cheie al anului viitor va fi, la fel ca si in anul care se incheie, lupta vechiului cu noile tendinte, lucru demonstrat de patrarul lui Saturn, care simbolizeaza structurile de putere, si Uranus – ultimele tehnologii si libertate la toate nivelurile sunt sub tutela sa. Dupa multi ani de ratacire, Saturn se va intoarce la locul lui, care nu este degeaba numit „marele secerator”. El va rezuma rezultatele existentei acestor state timp de treizeci de ani, care in unele cazuri se vor dovedi a fi dezamagitoare. Tarile cu care Saturn va fi nemultumit vor trebui sa traga concluzii importante si sa reglementeze actualul sistem de legi. Pentru acele state care au fost un timp cu Uranus, inovatii serioase, desi nepopulare, vor trebui adoptate. Populatia lor va trebui sa treaca prin schimbari pentru a-si imbunatati viata in viitor.

Publicitate

Timpul pentru o schimbare

Se pare ca suntem deja obisnuiti cu faptul ca traim intr-un moment de schimbare, dar nu ne amintim intotdeauna ca acestea nu se intampla peste noapte. Implementarea lor necesita timp, timp in care mentalitatea umana trebuie sa se schimbe – ea joaca un rol decisiv in orice revolta sociala. Anul 2021 va continua in mare masura problemele aparute si acumulate in 2020. Deci, nefastul coronavirus nu va pleca nicaieri, oricat de mult ne-am dori, dar omenirea va invata sa coexiste mai mult sau mai putin cu cu el. Vor aparea vaccinuri si medicamente care vor usura tolerarea, iar el insusi, in cele din urma, va renaste, transformandu-se in ceva similar cu o gripa obisnuita. Vom trai si in vartejul evenimentelor care se invart in 2020, dar acestea nu vor mai fi atat de dificile si limitative din punct de vedere emotional.

Inceputul Marii Mutatii

2021 este inceputul asa-numitei Mari Mutatii. In acest moment, ciclul conjunctiei lui Jupiter si Saturn in semnele elementului pamantesc a fost finalizat – ultimul a fost semnul Capricornului, in care aceste planete au petrecut intregul an 2020 – si ciclul lor incepe in semnele elementului Aerului – in decembrie a acestui an trec in Varsator. Ciclul, care va dura multi ani, este responsabil pentru schimbarile din sfera materiala – in primul rand pentru redistribuirea proprietatii: finante, minerale, industrie, agricultura si resurse funciare. Drept urmare, unele tari se vor imbogati, in timp ce altele, care pana nu demult se simteau destul de bogate, vor deveni mai sarace. Desigur, astfel de procese pe scara larga si pe termen lung vor dura mai mult de un an si poate chiar mai mult de 10 ani de ani, dar bazele lor vor fi puse exact in anul viitor 2021.

Harta eclipselor

Nu sunt atat de multe eclipse in anul 2021 – sunt doar patru, in timp ce in anul se incheie, 2020, a avut sase, care au predeterminat in mare masura existenta noastra in acest moment.

Pe 26 mai va avea loc o eclipsa de Luna.

Pe 10 iunie ne asteapta o eclipsa de soare.

Pe 19 noiembrie va avea loc o eclipsa de soare.

Pe 4 decembrie va avea loc ultima eclipsa de Luna 2021

In perioada 25 mai – 10 iunie si din 19 noiembrie pana in 4 decembrie, vor dura asa-numitele „coridoare ale eclipselor” – perioade de timp care sunt categoric inadecvate pentru actiuni active si luarea de decizii serioase si, in general, nu prezinta un bun augur. Inceputul anului 2020, a cazut pe un astfel de „coridor”, activand virusi si ducand la o pandemie. Din fericire, inceputul anului care vine nu are nicio legatura cu eclipsele sau cu intervalul de timp dintre ele.

Superluna si impactul asupra vietii noastre

In anul 2021 vor fi, de asemenea, doar trei superluni – acesta este numele fenomenului care are loc in timpul apropierii maxime a Lunii de Pamant. Ele vor avea loc pe 27 aprilie, 26 mai (moment in care superluna coincide cu eclipsa de Luna) si pe 24 iunie . Superluna in sine nu afecteaza in niciun fel viata oamenilor de pe Pamant si nu aduce evenimente negative, dar sanatatea in astfel de zile ar trebui tratata cu deosebita atentie. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care au probleme cardiovasculare si boli cronice. In acest timp, trebuie sa reduca activitatea fizica, sa ia medicamente la timp si sa respecte toate recomandarile medicului curant.

Luna Neagra in Taur si Gemeni

In multe privinte, viata noastra din noul an va fi determinata de Luna Neagra, care din octombrie 2020 pana in iulie 2021 se afla in zodia Taurului. Ea aduce energii astrale scazute in toate sferele existentei noastre, pe care fiecare le va simti cumva. Mai presus de toate, aceasta situatie a Lunii Negre va afecta finantele: chiar si persoanele modeste si altruiste pot fi capturate de lacomie, dorinta de a lua ceva pentru ei insisi, in timp ce insala partenerii de afaceri sau oameni care, din pacate, vor fi in jur. Cu toate acestea, Luna Neagra este responsabila si de erotism si senzualitate, facand aceasta zona a vietii luminoasa si impresionanta.

Trecand la semnul Gemenilor, Luna Neagra va aduce in prim plan zvonurile si barfele, care vor determina in mare masura viata noastra si, mai presus de toate, relatiile cu alte persoane – rude apropiate si vecini. Oamenii vor cauta sa se denigreze reciproc, din care oamenii publici – politicieni, actori, regizori – vor suferi mai mult decat altii, intrucat „dovezile lor compromitatoare”, datorita mass-media, vor deveni proprietatea publicului larg.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.