Horoscop februarie 2022, cu Cristina Demetrescu. Astrologul anunta schimbari radicale in viata nativilor

Horoscop februarie 2022. Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, in emisiunea „Vorbeste Lumea”, previziunile astrale pentru ultima luna de iarna.

„Este o luna foarte intensa, care ne va scoate din zona de confort, pentru ca pe data de 1 februarie avem o luna noua in conjunctie cu Saturn, care este planeta profesor. Este o planeta care ne pune la treaba, ne da lectii. Altii vor invata ceva, altii se apuca de construit, se apuca de treaba.

Orice Lunatie aduce un nou inceput pe anumite sectoare. Apoi, pe data de 5 februarie, vom avea o conjunctie si mai stransa intre soare si Saturn”, a dezvaluit Cristina Demetrescu.

Berbec

Berbecul o sa aiba niste decizii importante de luat. Este timpul sa iasa dintr-un cerc vicios, care nu ii aduce niciun beneficiu. Este un moment important in care sa faca pasi in societate si sa-si asume anumite responsabilitati. Aceste eforturi nu vor ramane nerasplatite pe termen lung.

Taur

La nivel profesional, nativii Taur se vor confrunta cu niste provocari cu totul noi. Acestia trebuie sa accepte faptul ca este necesar sa faca anumite schimbari in ceea ce priveste stilul de viata si sa iasa din zona de confort. O sa fie nevoiti sa munceasca mai mult si sa-si asume mai multe responsabilitati.

Gemeni

Gemenii au de parcurs un proces lung, inceput de mult, care le poate schimba statutul. Poate fi vorba despre finalizarea unor studii sau anumite calatorii in afara tarii.

Rac

Pentru nativii acestei zodii se anunta o luna destul de dificila. Vor avea de luat multe decizii importante, de multe ori chiar inconfortabile. Din acest motiv, se pot isca anumite discutii cu cei din jur.

Leu

Leii vor avea mai multe probleme in plan amoros. Apar discutii in contradictoriu cu partenerul de viata. Pentru acesti nativi exista riscul unor procese in instanta.

Fecioara

In mediul profesional intervin schimbari, un coleg ar putea pleca, iar responsabilitatile sa ramana pe umerii nativilor Fecioara. Este important sa decida daca vor sa ramana in acest context sau nu.

Balanta

Balantele reflecteaza asupra relatiei cu partenerul de viata. Exista anumite lucruri care nu le plac si pe care si-ar dori ca cealalta persoana sa le schimbe.

Scorpion

Pentru nativii acestei zodii pot exista schimbari de domiciliu si toata energia lor este canalizata in directia familiei, unde pot aparea schimbari.

Sagetator

Sagetatorul are mari sanse sa fie declarat „Morocanosul lunii”. Desi are numeroase oportunitati sa-si exprime sentimentele, nu stie cum sa faca acest lucru. Din cauza ca sunt foarte concentrati asupra sarcinilor pe care le au de dus la bun sfarsit, Sagetatorii pot uita sa se bucure de viata.

Capricorn

In luna februarie, Capricornul isi poate schimba locul de munca. Chiar daca se preconizeaza a fi un drum dificil de parcurs, trebuie sa aiba incredere in propriile forte.

Varsator

Unii Varsatori vor fi nevoiti sa ia decizii radicale, atat pentru ei, cat si pentru colectivitatea din care fac parte.

Pesti

Din punct de vedere medical, luna februarie poate fi una dificila. Nativii Pesti se simt coplesiti de responsabilitati si este necesar sa se gandeasca cum se pot elibera de stres, a spus astrologul, potrivit fanatik.ro.