Horoscop de sarbatoare, cu Neti Sandu. Vesti importante pentru 3 zodii

Horoscop de sarbatoare, cu Neti Sandu. Celebrul astrolog a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni pentru toate zodiile.

BERBEC

Sunt chestiuni legate de scoala pe care trebuie sa le rezolvati si or sa va-ncerce toate emotiile, dar pana la urma se-ncheie cu bine. Poate va pregatiti de o plecare, fie si cu treburi de serviciu, ca sa demarati un proiect care-o sa va propulseze in cariera ca veti culege datele de prin alte locuri, alte tari poate.

TAUR

E posibil sa cereti un imprumut ca sa plecati pe undeva in weekend, poate intr-un city break. O sa primiti raspuns la cererile trimise anul trecut si o sa va luati si banii fara de care nu va puteti completa lipsurile din camara, din casa.

GEMENI

Poate vine cineva de departe cu vesti bune si o sa dureze ceva timp pana sa va convinga ca puteti face casa buna impreuna. Vi se propune ceva nou de lucru si o sa va preocupe si o noua disciplina de studiu, ca vreti sa-ncercati o specializare care v-ar aduce venituri consistente.

RAC

O sa faceti o evaluare a banilor din cont si daca va raman, dupa ce achitati tot poate va luati cazare, doua, trei zile la munte. O sa va bucurati de actele semnate dupa multa vreme si o sa faceti progrese la slujba, la scoala, in diverse ipostaze si viata voastra o sa ia o-ntorsura fericita.

LEU

O sa va puteti decide, in sfarsit, daca intrati intr-un parteneriat de afaceri sau nu – poate mai la primavara. Intalnire pe nepusa masa cu cineva pe care trebuia sa-l intalniti la sfarsitul anului trecut, dar au intervenit diverse si nu s-a putut, dar acum e altceva.

FECIOARA

Si la voi apar proiecte noi, care v-ar suplimenta veniturile, daca v-ati face timp sa lucrati si in particular. O s-aveti de luat niste bani si o sa puteti acoperi cheltuielile c-aveti multe de cumparat, mai ales daca vreti sa faceti niste schimbari in locuinta.

BALANTA

E cineva care v-a dus dorul si-a reusit, in cele din urma sa va faca o vizita, pentru ca a facut niste sacrificii. Vi se deschid noi oportunitati de a va lansa pe o piata aflata la mare cautare, in momentul de fata si o sa va creati un plus de imagine. Si de-aici or sa vina si banii.

SCORPION

Va pot intra banii, finantarea pe care le cereti de anul trecut si sa-ncepeti lucrul. Poate va luati materiale, aparatura, mobilier ca sa aduceti unele imbunatatiri locuintei si sa profitati de niste reduceri considerabile.

SAGETATOR

O sa acordati toata atentia studiului, poate aveti examene, sau poate copiii vostri au nevoie de ajutorul vostru la lectii. Or sa vina niste bani din vanzarea unor lucruri, poate incepeti si niste colaborari si o sa va rotunjiti veniturile, ca o sa lucrati in paralel cu serviciu.

CAPRICORN

Poate faceti un efort financiar sa va schimbati masina, sa o duceti intai la reparat si daca verdictul nu e bun, luati alta. Incepeti lucruri noi si o sa va reinventati odata cu ele, c-o s-aveti o energie care sa puna in miscare resorturi nebanuite si viata vostra se poate schimba, mult, in bine.

VARSATOR

Poate primiti o invitatie in excursie, va invita cineva la el acasa si pare sa fie pe gustul vostru ca sunt si peisaje de vis pe acolo. O sa luati si acei bani care nu mai veneau si o sa va cumparati ce-aveti nevoie pentru casa si familie, ca ati asteptat sa treaca sarbatorile ca sa va mai ocupati si de casa.

PESTI

Vi se cere o mana de ajutor ca sa se lanseze la apa un proiect si o s-aveti si voi de castigat, c-o sa va fie rasplatit efortul. Se poate sa faceti o cheltuiala c-aveti de gand s-aduceti unele imbunatatiri in locuinta si poate nimeriti niste reduceri pe care n-ati vrea sa le ratati, ca asa dati putin bani pe ceva scump.