Horoscop de la Tamara Globa pentru 6 august 2022. Sunt vesti bune, dar nu pentru toata lumea

Horoscop 6 august 2022. Astrologul Tamara Globa prezice pentru toate semnele zodiacului ca 6 august este o zi destul de incarcata, cu schimbari frecvente de dispozitie si supraincarcare emotionala. Prin urmare, deciziile nu trebuie luate in focul momentului si ar fi bine sa amanam chestiunile importante pentru o alta zi.

Horoscop 6 august 2022, pentru zodiile de FOC

BERBEC

Berbecul favorizeaza comunicarea si intalnirile amicale in aceasta zi, precum si cumparaturile si calatoriile scurte. Sunt posibile oferte foarte curioase, pe care reprezentantii semnului le va fi greu sa refuze. In plus, sunt probabile noi cunostinte si hobby-uri romantice. Berbecul va avea o zi remarcabila.

Publicitate

LEU

Leii vor putea sa-si realizeze majoritatea planurilor in aceasta zi, sa-si arate abilitatile organizatorice si sa ajute pe cineva apropiat. Vor fi favorabile intalnirile cu prietenii, petrecerea timpului liber impreuna cu membrii familiei.

SAGETATOR

Sagetatorii asteapta o regandire interna – reprezentantii zodiei vor fi convinsi de importanta unor lucruri, ceva va inceta sa mai fie semnificativ pentru ei, vor putea, de asemenea, sa corecteze unele greseli si sa-si lase amagirile in trecut. Va trebui sa faci fata gandurilor negative si sentimentelor de vinovatie, dar acest test trebuie trecut cu demnitate, fara teama si renuntand la trecut pentru totdeauna.

Horoscop 6 august 2022, pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Dispozitia frivola a Taurului se poate reflecta in sfera lui personala – poate face noi cunostinte, hobby-uri romantice, creeaza sau participa la petreceri de vacanta. Nu face promisiuni greu de respectat. Exista riscul unor cheltuieli neplanificate.

FECIOARA

Fecioarele au multe ispite si incercari pe care le pot depasi cu sprijinul prietenilor sau celor dragi. Ziua este prielnica pentru desfasurarea si vizitarea evenimentelor importante, aratand cele mai bune calitati, intalniri amicale si petrecere a timpului liber in familie. Dar trebuie sa fii plin de tact si circumspectie, evitand actiunile care pot aduce durere partenerului de viata.

CAPRICORN

Capricornii in aceasta zi sunt capabili sa comita acte neplacute, sa cedeze tentatiilor si sa incalce promisiunile, ceea ce ii supara pe cei dragi si creeaza probleme serioase in sfera personala. Reprezentantii semnului trebuie sa fie mai prudenti si atenti. Sunt probabile judecati gresite, afectiuni si rani, precum si o scadere a potentialului.

Horoscop 6 august 2022, pentru zodiile de AER

GEMENI

Gemenii vor trebui sa indeplineasca multe sarcini profesionale, sa se ocupe de treburile casnice, sa aiba grija de cei dragi si sa-i sprijine pe cei care cer ajutor. Trebuie acordata atentie rudelor mai in varsta care au nevoie de ingrijire. Favorabile vor fi intalnirile si comunicarea cu prietenii. Nu va fi de prisos sa ai grija de propria odihna buna pentru a evita suprasolicitarea psihica.

BALANTA

Balanta va avea o zi usoara in care va putea obtine rezultate bune in toate domeniile vietii si in aproape orice demers. Sunt asteptate evenimente interesante si vesti bune cu privire la cei dragi. Nu refuza ofertele neasteptate ale prietenilor buni, aducand noi experiente placute. Potentialul de viata va fi mare.

VARSATOR

Ziua Varsatorului va fi destul de reusita, chiar si in ciuda neprieteniei lor fata de ceilalti – atat indepartati, cat si apropiati. Poate o distractie interesanta, cunostinte interesante, va exista si o oportunitate de a rezolva un conflict de lunga durata si de a stabili relatii cu oameni semnificativi.

Horoscop 6 august 2022, pentru zodiile de APA

RAC

Racii vor trebui sa ia initiativa in sfera personala daca se straduiesc pentru orice schimbari pozitive in acest domeniu. Poate inceputul unor relatii romantice promitatoare pentru reprezentantii singuri ai zodiei, in timp ce cei cu familie asteapta consolidarea si un nivel mai constient al celor existente. Orice activitate in afara casei poate aduce dezamagire in aceasta zi.

SCORPION

Scorpionii vor putea gasi activitati interesante si se vor distra de minune. Favorabile vor fi comunicarea, intalnirile amicale, cumparaturile. Binusuri financiare sunt posibile. Nu trebuie sa va asteptati la stabilirea unei relatii serioase dintr-o poveste de dragoste trecatoare – momentul este complet nefavorabil. Scorpionii cu familie ar trebui sa se abtina de la cuvinte grele.

PESTI

Pestilor li se recomanda, de asemenea, sa nu comita acte pripite si, in plus, sa nu rosteasca cuvinte ranitoare in focul momentului, deoarece exista o mare probabilitate de a provoca un conflict grav. In plus, nu ar trebui sa initiezi o discutie despre probleme complexe – este mai bine sa te relaxezi pe margine in aceasta zi, fara a interveni in nimic.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.