Horoscop cu Neti Sandu. Vesti importante pentru cateva zodii

Horoscop 1 aprilie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul de luna.

BERBEC

Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si o sa va ganditi bine de tot inainte de a va pecetlui destinul.

Publicitate

Noutati de toate felurile, apar situatii ofertante din punct de vedere profesional si o sa va puteti lua inca ceva de lucru si sa castigati bani frumosi.

Publicitate

TAUR

Poate va ingrijiti si de sanatate, ca sa aveti parte de munca si acea inspiratie care va caracterizeaza.

O sa dati zor sa lichidati restantele, ca sa incepeti un proiect nou care sa va propulseze in cariera, ca aveti multe de spus si de dovedit – calitatile voastre vorbesc de la sine.

GEMENI

Se poate sa intrati intr-o combinatie parteneriala care sa va aduca un succes garantat – trebuie insa un pic de rabdare.

O reusita, dupa lungi eforturi si asteptari, o sa vi se rasplateasca munca si poate veti trece intr-o etapa superioara la slujba si cu mai multa vizibilitate in societate.

RAC

Vi se face o oferta de iesit la rampa cu ceva care sa va reprezinte si sa va aduca niste castiguri cat de curand.

Se poate sa vi se plateasca abia acum niste bani care sa va fie de mare folos in momentul de fata, cand pareati stramtorati din punct de vedere financiar.

LEU

O sa va dati intalnire cu niste posibili parteneri de afaceri ca sa supuneti votului ultimele cerinte formulate de voi.

Vesti bune, confirmari, ca afacerile merg in directia programata de voi si o sa intrati pe o filiera care sa va conduca la castiguri certe – dar cu munca multa.

FECIOARA

Poate o sa va gasiti ceva nou de lucru, poate fi o colaborare si or sa va prinda bine niste bani in plus inainte de Paste.

Se poate sa aterizeze acei bani pe care i-ati cerut cu ceva timp in urma si sa va descurcati cu cheltuielile acestei perioade ca pareti oarecum ingrijorati de numarul mare de rate si de facturi.

BALANTA

Poate bateti palma pentru un contract care sa va echilibreze din punct de vedere financiar si sa va si placa ce lucrati.

Apare cineva care vrea sa faceti parte din viata lui sau a ei, si sa construiti, frumos, o relatie care sa nu se termine niciodata si sa fiti fericiti.

SCORPION

O sa va ocupati de casa, de familie, poate si rudele va cer cate ceva si o sa dati dovada de generozitate si ajutati pe toata lumea.

Vi se propune ceva nou de lucru si daca nu sunteti din cale afara de ocupati o sa va angajati si la acest gen de activitate si care poate fi chiar perla coroanei, la o adica.

SAGETATOR

Se poate sa va descoperiti o vocatie si sa cultivati un talent, sa incepeti niste cursuri sau sa lasati totul in stadiul acela, natural.

Poate ca azi se decide soarta voastra din punct de vedere sentimental, in sensul ca voi o sa dati raspunsul decisiv – va doriti relatie sau nu. Inca.

CAPRICORN

O sa mai faceti rost de niste bani ca sa va pregatiti de sarbatori, poate vreti sa plecati pe undeva.

Se poate sa va apucati de niste reparatii, si sa puneti casa la punct, ori angajati o firma pentru diverse lucrari si ca sa faca o curatenie luna, daca sunteti ocupati.

VARSATOR

Poate vreti sa va spuneti parerea in public si or sa fie ecouri pozitive, cei din jur or sa puna umarul la proiectul pe care vreti sa-l lansati la apa.

E unda verde la comunicare pentru voi, la deplasari si o sa puteti rezolva o sumedenie de lucruri si poate semnati un act important ca sa legalizati o situatie.

PESTI

E posibil sa dati drumul unei afaceri de familie si sa se achite fiecare membru de obligatia care-i revine – sa mearga treaba ca lumea.

Vesti bune despre bani, despre un proiect care prinde viata si o sa se materializeze, veti semna contractul daca va luati toate masurile de precautie.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.