Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune si bani pentru acesti nativi

Horoscop 26 mai. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile pentru toate zodiile. Afla care nativi vor avea noroc.

BERBEC

E posibil sa luati niste bani si sa va luati diverse lucruri pentru voi, sa aveti o stare de spirit cat se poate de buna. Va mai ingrijiti si de voi c-ati ramas in urma cu garderoba, cu mersul la sala, ori la un control medical, ca v-ajunge cata treaba ati facut.

TAUR

Aveti ceva de spus, de scris, poate-o sa vorbiti in public, sa va faceti cunoscute parerile neaparat. O sa va implicati in diverse colaborari, sau macar una singura, dar avantajoasa c-aveti chef de treaba si de explorat zone de pionierat, sa puneti creativitatea in miscare.

GEMENI

O sa definitivati o situatie scolara, poate fi vorba si despre copii, sunt acte de semnat, poate au mai ramas si taxe de achitat. Se rezolva probleme mai vechi si o sa va croiti alt drum pe linie profesionala, poate incepeti un proiect in care sa va canalizati toate resursele.

RAC

O sa iesiti mai des in societate, ca aveti nevoie de un schimb de idei, si sa va puneti la curent cu ce e nou, care mai sunt tendintele, sa fiti in tema. O sa puteti iesi la rampa, cu ceva nou si sa fie bine primit de catre beneficiari, ca aveti niste piese de calitate cu care va puteti lauda: un produs.

LEU

Va puteti recupera o relatie care conteaza pentru voi daca perfectati comunicarea si o sa tineti cont de ce-si doreste si ce nu partenerul de cuplu. Va puteti asocia cu niste parteneri de afaceri sa lansati la apa un proiect si sa va impuneti pe o piata c-aveti sanse mari sa va sporiti veniturile.

FECIOARA

Poate mai aveti o preocupare colatrerala care sa v-aduca niste castiguri extrabugetare si o sa deveniti mai stapani pe situatie. O sa faceti o evaluare a banilor din cont sa vedeti daca v-ajung pentru cheltuielile curente, sa puteti pleca si in weekend pe undeva si mai ales in concediu, in curand.

BALANTA

Se poate sa apara cineva care sa se insinueze in viata voastra si daca n-aveti partener de viata o sa deveniti si voi interesati de o posibila relatie. Se pare c-o sa va bucurati de sustinere din partea unor oameni care va apreciaza eforturile si or sa va degreveze de niste obligatii ca sa mai si respirati.

SCORPION

Revine cineva care mai are cate ceva de adaugat la ce s-a spus intr-o relatie si poate fi decisiva – e bine sa-i acordati credit. O sa va puteti implini un vis mai vechi, sa obtineti o semnatura importanta, sa va luati un credit bancar, o casa, ori o masina, sau sa va-nscrieti la niste cursuri speciale.

SAGETATOR

O veste buna de la cineva care si-anunta vizita, poate vine in weekend si o sa luati pulsul relatiei. Poate-o sa stati la masa negocierilor cu sefii si o sa dati dovada de flexibilitate, ca simtiti ca mai puteti lasa de la voi ca sa obtineti un cat de cat profit.

CAPRICORN

Se poate sa faceti niste investitii in locuinta si sa reamenajati altfel interiorul c-o sa dati alte intrebuintari spatiului. O sa va angajati intr-o noua aventura profesionala si o sa va sporiti veniturile ca pare sa fie banos proiectul respectiv, dar si solicitant, cu munca multa.

VARSATOR

Poate descoperiti pe online o mobila ieftina, faceti comanda si verificati instalatiile si aparatura, gadgeturile de pe-acasa. Aveti o agenda incarcata si o sa dati zor sa va achitati de toate obligatiile ca sa v-apucati de activitati care sa va detensioneze si sa v-aduca si bani, pe cat posibil.

PESTI

Poate mai aveti de dat vreun examen, de incheiat o situatie, poate si copiilor trebuie sa le supravegheati incheierea mediilor. Poate vi se mai adauga ceva la salariu, orele suplimentare, vreun bonus care sa va ofere o lejeritate financiara ca urmeaza o perioada banoasa.