WhatsApp: Cum poti ascunde conversatiile fara sa le stergi

WhatsApp este adesea folosit ca mijloc de comunicare in mediul profesional. Multi utilizatori detin astfel informatii sensibile care absolut nu trebuie sa cada pe maini gresite. Desigur, este dificil sa gestionezi acest tip de date. Dar, din fericire, vei putea sa le protejezi eficient datorita unui mic truc foarte judicios. De asemenea, va fi foarte util pentru ascunderea conversatiilor private, dar si a fotografiilor, videoclipurilor, audio si a altor fisiere pe care doriti sa le securizati.

Ca bonus, nu va trebui sa stergi conversatia, o poti accesa oricand!

Putem spune ca aceasta aplicatie a transformat literalmente peisajul mesageriei instantanee.

Cu WhatsApp, puteti trimite oricui mesaje text, note vocale, fotografii, videoclipuri si alte autocolante. De asemenea, este posibil sa partajati fisiere Word si PDF cu colegii dvs., pentru a efectua apeluri normale sau video cu prietenii dvs. Problema este insa ca toate aceste actiuni contin uneori date foarte delicate, fie ele profesionale, fie private.

Publicitate

Prin urmare, multi utilizatori se tem ca chaturile lor personale vor fi expuse unor persoane curioase sau chiar rau intentionate. Desigur, chiar daca stam mereu cu ochii pe telefonul mobil, uneori lasam garda jos si nu suntem foarte vigilenti. Prin urmare, in acest articol, va dezvaluim o functie foarte interesanta care va va ajuta sa ascundeti temporar anumite conversatii specifice. Si lucrul bun este ca nici nu va trebui sa descarcati sau sa platiti pentru vreo aplicatie externa. Aceasta metoda functioneaza perfect cu toate dispozitivele, fie ca sunt de la Android sau Apple.

Cum sa ascunzi conversatiile pe Android?

WhatsApp tocmai si-a actualizat optiunea de arhivare, astfel incat sa nu mai fie dezactivata automat. Utilizatorii trebuie doar sa verifice daca butonul (pentru a mentine chat-urile arhivate) este activ.

Pentru a ascunde conversatiile, trebuie sa urmati acesti pasi:

Intrati in aplicatia WhatsApp .

Gasiti conversatia pe care doriti sa o ascundeti.

Tineti degetul apasat cateva secunde pe el (fara a intra) si faceti clic pe pictograma care se afla in zona de sus (butonul arhivat), chiar in stanga celor trei puncte.

Odata ce l-ai apasat, vei observa ca chat-ul va disparea in arhive, atunci vei putea gasi conversatia ta in aceasta parte acolo (fara a fi sters, nu-ti face griji!).

Cum sa ascund conversatiile pe Apple IOS?

Deschide WhatsApp.

Accesati conversatia pe care doriti sa o ascundeti.

Tineti degetul apasat timp de cateva secunde pe conversatie (fara a o tasta) si faceti clic pe optiunea „Arhivare”.

Conversatia va fi mutata imediat intr-un alt dosar arhivat care se afla tot pe WhatsApp . Trebuie precizat ca in cazul iPhone-ului, daca primesti mesaje de la acest destinatar, nu vei primi nicio notificare, asa ca nu va exista nicio modalitate ca cineva sa o observe.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.