Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru trei zodii, se anunta succes mare

Horoscop 5 iulie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal.

BERBEC

Poate va ocupati de reamenajarea locuintei, mai luati ceva nou, mai aruncati din obiectele vechi, deteriorate, ori poate va mutati altundeva.

Se poate sa va pregatiti de concediu si sa faceti rezervari, achitati sejurul si va corelati programul si cu al celor din grupul cu care calatoriti.

Publicitate

TAUR

E posibil s-aveti un eveniment festiv in weekend si sa puneti totul la punct ca sa se simta musafirii bine, ca asta va fi satisfactia voastra.

Un proiect cu bataie lunga va preocupa de ceva vreme si-l puteti pune imediat in practica si cu ajutorul unor binevoitori.

GEMENI

Se anunta un succes de grup, vin bani, se contureaza si contracte si o sa va gestionati energia ca sa v-ajunga pentru toate cele.

Vi se cere ajutorul si o sa puteti contribui cu un sfat, o mana de lucru ca sa se incheie cu brio un proiect si o sa va declarati multumiti.

RAC

Va reusesc demersurile care tin de legalizarea unor acte primiti ok-ul pentru diverse proiecte pe care l-ati invitat cu ceva timp in urma si or sa fie succese pe mai multe planuri.

Se poate sa primiti, in sfarsit banii pe care i-ati cerut mai demult si o sa aveti de cheltuiala in perioada asta.

LEU

Intrevedere cu cineva care vrea sa lucrati impreuna si daca sunteti dispusi sa alocati timp acestei activitati o sa va suplimentati veniturile.

Va cauta cineva care v-o fi gresit candva si o sa va roage probabil sa treceti peste neintelegeri si sa va impacati.

FECIOARA

Vin ceva bani de la serviciu si o s-aveti grija sa achitati toate darile obligatorii ca sa vedeti cu ce ramaneti ca sa plecati pe undeva in timpul liber.

Va cheama cineva intr-o vacanta in alt oras si o sa va prinda bine sa mai schimbati locul, sa va recreati.

BALANTA

O sa atrageti atentia lumii prin ceva care iese din mainile voastre si o sa va alegeti cu vizibilitate si bani, c-o sa primiti si rasplata.

Se poate sa primiti un accept, un card de fidelitate, o legitimatie de merit, e ceva care vi se atribuie drept recompensa.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.