Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru cateva zodii, se deschid portile norocului

Horoscop 16 mai 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregati astrele pentru astazi.

BERBEC

Se poate sa semnati abia acum un contract, dupa o serie de negocieri si sa va inconjurati de oameni care va pot finanta un proiect, va pot deschide niste usi.

Publicitate

Vine cineva dupa o absenta indelungata si o sa faceti echipa, o sa puteti fi impreuna de acum incolo.

TAUR

O energie de zile mari, e un entuziasm c-a intrat Jupiter in zodia voastra si o sa va bucurati de o noua deschidere pe mai multe planuri, o sa fie cu succes.

Se poate sa primiti aprobari, bani, sa vina cineva cu o oferta de lucru, de afaceri, si sa va incante ideea.

GEMENI

O reusita in plan profesional, poate va mai luati ceva de lucru in particular, va asociati cu niste oameni si lucrurile or sa mearga snur, o sa vedeti.

Bine ar fi sa va ingrijiti de sanatate ca sa nu va treziti cu vreo problema pentru ca n-ati luat masuri la timp.

RAC

E animatie la voi, sunt chestiuni care se cereau de multa vreme rezolvate, dar abia acum le-a venit randul si vor fi si niste oameni care sa v-ajute.

O sa va chivernisiti banii sa v-ajunga pentru rate, facturi si pentru neprevazute ca sa nu ramaneti in pana si sa recurgeti la un imprumut.

LEU

Se poate sa aveti ceva de lucru si sa vi se plateasca mai mult decat pana acum, sa strangeti un capital si s-aveti cu ce sa plecati in concediu poate faceti deja o rezervare.

O invitatie de mers la un spectacol, poate faceti parte dintr-un grup care iese la rampa cu ceva care sa faca impresie buna pe piata.

FECIOARA

Se deschide o alta perspectiva in sfera profesionala si poate va gasiti de lucru in strainatate, sau e cineva care v-asteapta sa va stabiliti acolo.

Se poate s-aveti de sustinut un examen, un interviu, sa luati un doctorat, sau o sa fie alt gen de validare.

BALANTA

O sa va puteti recupera banii dupa ce oti fi apelat la o instanta judecatoreasca si o sa va cumparati ce-aveti nevoie ca anumite lucruri va erau inaccesibile.

Intrevedere cu cineva care se lupta de multa vreme sa va convinga de faptul ca sentimentele pe care vi le poarta sunt sincere.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.