Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii dau lovitura. Au parte de fericire, reusite si castiguri pe toate planurile.

Horoscop 13 martie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Vin bani de la serviciu si o sa vedeti daca va permiteti o escapada turistica la sfarsit de saptamana, poate si cu prilej anume – o reuniune cu multi prieteni.

Se rezolva o chestiune mai veche si puteti semna un contract care sa va aduca bani si o mai buna vizibilitate.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu- TAUR

E posibil sa primiti ceva in dar, pot fi si bani dintr-o colaborare, poate ati valorificat un obiect, ati vandut o casa, ori o masina.

Cochetati cu ideea sa va duceti la alt serviciu, sau macar sa lucrati in particular ceva ca sa mai castigati niste bani in plus.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Se contureaza o reusita, scoateti bani dintr-o activitate care prinde la un public anume si o sa aveti pentru escapadele turistice din weekend.

O sa recuperati banii dintr-o investitie mai veche si o sa va redresati, in sfarsit, din punct de vedere financiar.

Horoscop cu Neti Sandu- RAC

O sa puteti pune in practica niste idei, pentru care veti gasi finantare si o sa va descurcati cu toata desfasurarea de forte ca sunteti stapani pe situatie.

Articolul continuă după reclame

Poate va apucati de ceva in particular si o sa faceti rost de bani in plus pentru vacanta sau ca sa-i duceti pe copii acolo unde si-au dorit.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Poate o sa reinnoiti un contract, se poate sa primiti si o functie si sa aveti noi responsabilitati de care sa va achitati onorabil, si sa-i multumiti pe cei din conducere.

Vi se lanseaza o invitatie sa luati parte la un eveniment care poate avea legatura si cu profesia, dar si cu latura personala.

Horoscop cu Neti Sandu- FECIOARA

Va puteti asocia cu niste oameni daca va inspira incredere ca vor lucra in ritmul vostru, altminteri mai mult va-ncearca si o sa fie un consum de energie.

Relatia cu partenerul de cuplu are nevoie de niste ajustari si o sa va impartiti munca, responsabilitatile si ar fi bine sa petreceti ceva mai mult timp impreuna.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

O sa luati in discutie un contract ca sa stabiliti termenii, sa nu ramana totul doar la latitudinea celeilalte parti implicate, sa va puneti de acord.

Apare cineva care spera sa va atraga atentia sa formati un cuplu, daca sunteti si voi in cautarea cuiva care sa va completeze.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.