Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii au numai de castigat. Da norocul peste ele, vin bani

Horoscop 11 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – Berbec

O decizie pe care trebuia sa o luati, poate, mai demult si o sa cantariti bine de tot situatia ca o sa aveti grija si de voi si sa-i menajati si pe cei din jur.

Horoscop cu Neti Sandu – Taur

Vin banii si o sa achitati tot felul de datorii mai mari, mai mici si o sa va socotiti bani sa va ajunga pentru toate cheltuielile acestei perioade. O sa si primiti niste bani.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu- Gemeni

Poate bateti palma pentru o colaborare si o sa va asigurati surplusul de bani de care aveti nevoie ca e efervescenta la voi la capitolul financiar.

Articolul continuă după reclame

Horoscop cu Neti Sandu – Rac

Se definitiveaza o situatie si o sa va asigurati un statut care sa va permita sa studiati sau sa deveniti sefi, ori proprietari, sa vi se recunoasca meritele.

Horoscop cu Neti Sandu- Leu

Poate abia acum o sa va puteti rezerva un sejur intr-o statiune de agrement, sau in cel mai bun caz o sa va invite cineva prin lume si n-o sa va coste nimic.

Horoscop cu Neti Sandu – Fecioara

O sa tot fiti in priza ca aveti multe de facut, ca de obicei, si o sa va dati interesul sa va achitati onorabil de toate indatoririle, ca sa nu vi se poata reprosa nimic.

Horoscop cu Neti Sandu – Balanta

Se poate sa luati in discutie o colaborare si o sa va ganditi daca familia o sa fie de acord sa sacrificati timpul liber, ca poate va vrea acasa, langa copii.

Horoscop cu Neti Sandu – Scorpion

Poate vi se confirma un job si rezolvati problema banilor ca aveti nevoie de o plasa de siguranta, de o rezerva pentru diverse si o sa va linistiti.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.